Hirdetés

Szuperliga: megint kisiklott a kolozsvári vonat

A jó évkezdet után kétszer is piros lámpát kapott ellenfeleitől a kolozsvári vasutascsapat a hazai labdarúgó-Szuperligában, a címvédő kis szerencsével viszont nem szakadt le a listavezetőtől. Háromcsapatos harc zajlik a harmadik helyért, a Sepsi OSK számára pedig felszusszanást jelenthet a három pont, amire számítanak a szakszövetség részéről.

Kopacz Gyula
Becsült olvasási idő: 2 perc
Szuperliga: megint kisiklott a kolozsvári vonat
Ezúttal Craiován torpant meg a CFR Fotó: universitateacraiova

Hangzatos győzelemmel kezdte az évet a Kolozsvári CFR, a Farul legyőzését követően Voluntari-on is átlépett a címvédő, majd előbb a FCSB, a hétvégén pedig az Universitatea Craiova is hozzájárult a kincses városi vasutasok kisiklatásához.

A hazai labdarúgó-Szuperliga alapszakaszából még öt forduló maradt vissza, és az már biztos, hogy a Sepsi OSK nem nyeri meg a pontvadászat első részét.

A címvédő kisiklását nem tudta kihasználni a Farul, amely „leikszelt” Pitești-en, ám a FCSB Voluntari-ról elvitte a pontokat, a Rapidot pedig az U Craiova pakolta meg a giulești-i stadionban. A Sepsi OSK kétgólos hátrányból mentett pontot Sepsiszentgyörgyön, a Petrolul pedig a nagyszebenieket győzte le és érte be a háromszékieket, legalábbis pontokban. Viszont a Sepsi OSK-nak kinéz az U Craiova 1948 elleni félbeszakadt meccset követően a három pont, a piros-fehérek remélik, hogy ezt a három egységet jóvá is írja számukra a szakszövetség. Ugyan azzal a három ponttal előrébb nem lépnek a tabellán a háromszékiek, ám kis lélegzetvételhez jutnak  négy üldözőjükkel szemben is.


Szuperliga, 25. forduló

Kolozsvári Universitatea – SK Mioveni 2–2, Rapid – U Craiova 1–2, UTA – FC Botoşani 3–1, Universitatea Craiova – Kolozsvári CFR 2–0, FC Argeş – Farul 0–0, FC Voluntari – FCSB 1–2, Sepsi OSK – Chindia 2–2, Petrolul – FC Hermannstadt 2–0.
 



Hirdetés


Hirdetés

Kövessen a Facebookon!