Hirdetés

Sikertelen lányrablás

A Hargita megyei rendőrség munkatársai három férfit vettek őrizetbe és helyeztek huszonnégy órás előzetes letartóztatásba emberrablás kísérlete és egyéb erőszakos bűncselekmények alapos gyanúja miatt.

Hadnagy Éva
Becsült olvasási idő: 2 perc
Sikertelen lányrablás
Sikertelen rablási kísérlet Fotó: Hargita Megyei Rendőr Főkapitányság

Három, 22–25 év közötti gyanúsítottat vettek őrizetbe a Hargita megyei rendőrök, és huszonnégy órás őrizetbe helyezték őket. Azzal gyanúsítják őket, hogy akarata ellenére, késsel kényszerítettek és magukkal vittek egy fiatal, 15 éves Csíkkozmás községbeli lányt a saját házától 13:30 perckor. A személygépkocsit 14 óra 30 perckor Tusnádfürdőn vették észre a rendőrök, és miután megállásra intették, a sofőr feltehetően menekülni próbált, ám az útszéli árokban kötött ki. A sofőrt alkoholtesztnek is alávetették, és 0,95 mg/l tiszta alkoholt mutatott a műszer. A férfiakat megbilincselték és Csíkszeredába, a rendőrkapitányságra szállították, az eljárás lefolytatásáig.

A rendőrség az ügyészség vezetésével folytatja a nyomozást, személyi szabadság megsértése, ittas járművezetés, fenyegetés, verés és egyéb erőszakkal elkövetett bűncselekmények miatt – adja hírül közleményében a Hargita Megyei Rendőr-főkapitányság.Hirdetés


Hirdetés

Kövessen a Facebookon!