Pályázatíró képzést indítanak

Idén is lebonyolítja ,,Te is megtudod írni” elnevezésű pályázatíró képzését Hargita Megye Tanácsa és Hargita Megye Fejlesztési Ügynöksége, együttműködve az Edutech Consulting Kft.-vel – közölte pénteken a megyei önkormányzat.

Hírszerkesztő: Kiss Előd-Gergely
Becsült olvasási idő: 1 perc
Pályázatíró képzést indítanak
Fotó: Hargita Megye Tanácsa

Mint írták: a képzés előkészítéséhez rendhagyó módon csatlakoztak a 2022-es képzéseken részt vevők is.

A közlemény szerint pénteken a Hargita Megye Fejlesztési Ügynöksége által szervezett online fórumon a korábbi mentoráltak osztották meg tapasztalataikat, észrevételeiket, javaslataikat. A világhálón megtartott rendezvényen jelen volt Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke; Ferencz Ágnes ügyvezető, az Edutech Consulting Kft munkatársa; Szőcs István, a Humánerőforrás- és kommunikációs igazgatóság vezérigazgatója; Cilip Árpád, Hargita Megye Fejlesztési Ügynökségének vezetője.

A közlemény szerint a fórum résztvevői azonkívül, hogy megoszthatták tapasztalataikat, javaslataikat a tavalyi képzés kapcsán, megismerkedhettek azokkal a lehetőségekkel, amelyeket Hargita Megye Tanácsa, Hargita Megye Fejlesztési Ügynöksége kínál a kezdő pályázatíróknak.

„A szervezők fontosnak tartják, hogy az idei programban szerepet kapjanak az elmúlt év mentoráltjai is, ugyanakkor továbbképzésükre is nagy hangsúlyt fektetnek” – áll a közleményben.

A képzésről Borboly Csaba megyeelnök közösségi oldalán közzétett videóban is beszámolt.



Hirdetés


Hirdetés

Kövessen a Facebookon!