Öt dobogós hellyel tértek haza

Rangos nemzetközi viadalon vett részt az elmúlt hétvégén a Csíki Titánok SK két sportolója, a pozsonyi versenyen három elsőséget szereztek a csíkszeredai sportolók. A következő állomás az országos bajnokság.

Kopacz Gyula
Becsült olvasási idő: 2 perc
Öt dobogós hellyel tértek haza
A Dombi gyerekek édesapjukkal, egyben edzőjükkel Fotó: Csíki Titánok

Két csíkszeredai sportoló vett részt az elmúlt hétvégén Pozsonyban tartott Bratislava Open Taekwondo WT nevű nemzetközi versenyen. A viadalon kilenc országból negyven csapat közel négyszáz sportolója indult, közöttük a Csíki Titánok SK két tagja, Dombi Patrik és Dombi Denisz. A két sportolót édesapjuk és edzőjük, a háromdanos Dombi Gyula készítette fel és kísérte el a viadalra.
Dombi Patrik küzdelemben a negyeddöntőben egy szlovák, az elődöntőben egy osztrák, míg a döntőben egy cseh versenyzőt győzött le, így a -30 kilogrammos súlycsoportot megnyerte. Testvére, Denisz a -28 kilogrammosok között az elődöntőbe jutásért egy magyar versenyzővel szemben maradt alul, így végül a negyedik helyen zárt.
A két Dombi fiú viszont a páros poomsae-ben megszerezte az elsőséget, míg egyéniben mindketten a harmadik helyen zártak. – Büszke vagyok a fiúkra, mindketten remek teljesítményt nyújtottak, látszott a teljesítményükön, hogy komoly volt a felkészültségük. A Csíki Titánok SK sportolóinak a következő versenye az országos tékvandó WT bajnokság, amelyet a Román Taekwondo WT Szövetség Bukarestben tart a hét végén – tájékoztatott Dombi Gyula.



Hirdetés


Hirdetés

Kövessen a Facebookon!