Hirdetés

Négy érmet küzdöttek össze

Hatfős csapattal vettek részt a csíkszeredai cselgáncsozók a Craiován tartott U18-as országos bajnokságon. Négyen a dobogón zárták a pontvadászatot.

Kopacz Gyula
Becsült olvasási idő: 1 perc
Négy érmet küzdöttek össze
Verhető ellenféltől kapott ki a VSK Fotó: Szász Csaba

Craiova adott otthont február közepén az U18-as korosztályú cselgáncsozók országos bajnokságának. Hargita megyéből két klub, a VSK és az ISK csíkszereda sportolói indultak a versenyen, a hattagú csapatból négyen dobogós helyen zártak.
A 73 kilogrammosok között két csíkszeredai cselgáncsozó is érmet szerzett: Mihály Hunor (ISK) a második, míg Ladó Ákos (VSK) a harmadik helyen zárt. A 63 kilogrammosok között is két csíki lány állt tatamira, Ágoston Eszter (ISK) a harmadik lett, míg Imecs Bernadett ötödikként fejezte be az országos bajnokságot. Szintén a lányok versenyén, ám a 40 kilogrammos súlycsoportban Oláh Petra (ISK) a harmadik helyen végzett. A 60 kilogrammosok között Mátyás Gellért (ISK) a hetedik helyen zárta a pontvadászatot.
Az ISK Csíkszereda sportolóit Dánél Szabolcs, Dániel Albert és Pantea Cornel készítette fel a versenyre, míg a VSK Csíkszereda dzsúdókájának edzője Albu Botond és Papp Róbert Flórián.



Hirdetés


Hirdetés

Kövessen a Facebookon!