Hirdetés

Minden kívánság teljesült

Az angyaltól kért ajándékokkal lepte meg a csík­szépvízi öregotthonban élőket a Csíkszeredai Rotary Club, Csíkszereda önkormányzatának dolgozói és a jótékonyságban részt vevő felajánlók, vállalkozók.

Vlaicu Lajos
Becsült olvasási idő: 2 perc
Minden kívánság teljesült
Ellenőrizték az összegyűlt csomagokat, mielőtt célba értek Fotó: Rotary club

Több mint ötven, a csíkszépvízi öregotthonban élő személyt ajándékozott meg karácsonyra a csíkszeredai Rotary Club, Csíkszereda önkormányzatának dolgozói és a jótékonyságban részt vevő felajánlók és vállalkozók.

– Abból indultunk ki, hogy nekik ritkán vagy egyáltalán nincs lehetőségük ajándékot kérni az angyaltól. Éppen ezért bevállaltuk, hogy mi összegyűjtjük a kívánt ajándékokat mind az ötven, Csíkszépvízen, az öregotthonban élő lakónak, és meglepjük őket
– mondta Borsa-Juhász Orsolya, a jótékonysági akció koordinátora. Hozzátette: minden kérést sikerült teljesíteni.

A kérések között akadt olyan személy is, aki kazettofont és vele Zámbó Jimmy-kazettát kért.
A csomagokat karácsony előtt pár héttel gyűjtötte be és 23-án adta át a csíkszeredai Rotary Club és Csíkszereda önkormányzatának csapata. A meglepetés előkészítésében a Hargita Megyei Gyermekvédelmi és Szociális Igazgatóság is sokat segített, igazából ők voltak azok, akik a jótékonykodás eme formáját választották.

– Sokkal nagyobb örömöt szerzünk, ha azt adjuk, amire vágynak, pedig sokkal egyszerűbb azt vásárolni, amit mi gondolunk, és kész is az ajándék, szemben azzal, hogy összeszedünk több száz dolgot
– mondta Magyari Zoltán, a projekt elnöke.

Kövessen a Facebookon!