Hirdetés

Minden csupa csipke, gyöngy és tüll

Négy év kihagyás után idén ismét megszervezték a csíkszeredai Esküvői kiállítást és vásárt, melynek a Hunguest Hotel Fenyő Conference & Spa adott otthont. A rendezvényen a szakma jeles képviselőivel, színes választékkal várták az érdeklődőket, akik szép számmal érkeztek.

Kovács Andrea
Becsült olvasási idő: 2 perc
Minden csupa csipke, gyöngy és tüll
Az esemény színvonalát vőlegény- és menyasszonyiruha-bemutató emelte. Fotó: László F. Csaba

Szombaton nyolcadik alkalommal szervezte meg a Hunguest Hotel Fenyő a Viktoria Marriage ruhaszalonnal partnerségben az esküvői kiállítást és vásárt. A nyílt napra az esküvőre készülő párokat, örömanyákat, vőfélyeket, násznagyokat, koszorúslányokat, házasulandókat és az esküvőszervezésben érdekelteket egyaránt tárt ajtókkal várták.

László F. Csaba

A rendezvényen a 2023-as év esküvői trendjeit és újdonságait is bemutatták. A megye több pontjáról érkeztek az éttermek, cukrászok, ruhakölcsönzők, ékszerészek, fotóstúdiók képviselői, virággal és egyéb dekorációval, illetve köszönőajándékokkal foglalkozó személyek, hogy bemutassák az érdeklődőknek termékeiket és szolgáltatásaikat.

László F. Csaba

A látogatók több előadást is megnézhettek és hallgathattak. A Fenyő Spa munkatársai balinézmasszázs- és YON KA eredeti francia fitoaromaterápia-bemutatót tartottak, az aktuális sminktrendekről az Emőke Beauty Zone szakemberei, a férfi haj- és szakállápolás aktualitásairól pedig a Barber House borbélyai beszéltek. Esküvői nyitótáncot is bemutattak, előadást tartott egy szín- és stílustanácsadó, az események sorát pedig a Viktoria Marriage és az Elisabeth Divatház közös vőlegény- és menyasszonyiruha-bemutatója zárta.

László F. Csaba

László F. Csaba

László F. Csaba

László F. Csaba

László F. Csaba



Hirdetés


Hirdetés

Kövessen a Facebookon!