Hirdetés

Meghirdették a civil szervezetek támogatására szánt pályázatokat

Meghirdette idei pályázati kiírásait a Hargita megyei önkormányzat a civil szervezetek számára. Hargita Megye Tanácsa hétfői közleménye szerint a pályázatokat online platformon nyújthatják be az érdekeltek.

Hírszerkesztő: Kiss Előd-Gergely
Becsült olvasási idő: 1 perc
Meghirdették a civil szervezetek támogatására szánt pályázatokat
Családi tevékenységekre is pályázhatnak a civil szervezetek Fotó: Hargita Megye Tanácsa

A közleményben emlékeztettek: a korábbi évekhez hasonlóan idén is vissza nem térítendő támogatást nyújt az önkormányzat a megyében bejegyzett civil szervezetek számára. Eddig öt szakterületen hirdettek meg pályázatokat, amelyeket online lehet benyújtani.

Hirdetés


Közzétették a pályázatok leadási határidejét is. Eszerint az ifjúsági tevékenységeket támogató pályázatok leadási határideje: 2023. február 22., 12 óra; a turisztikai tevékenységeket támogató pályázatok leadási határideje: 2023. március 1., 12 óra; a sporttevékenységeket támogató pályázatok leadási határideje: 2023. február 27., 12 óra; a családi tevékenységeket támogató pályázatok leadási határideje: 2023. február 24., 12 óra; valamint az önkéntes tűzoltó-egyesületek tevékenységeit támogató pályázatok leadási határideje: 2023. március 3., 12 óra.

A pályázatokról bővebb információ elérhető a megyei önkormányzat honlapján.

Hirdetés

Kövessen a Facebookon!