Hirdetés

Megható történet: ruhát kapott, és pénzt a hazaútra egy rászoruló férfi a maroshévízi csendőröktől

Egy 56 éves férfi kért segítséget a maroshévízi csendőrségtől, hogy segítsenek neki neki hazajutni a minap. A megható történetet a csendőrség a Facebook-oldalán közölte.

Hírszerkesztő: Molnár Raymond
Becsült olvasási idő: 2 perc
Megható történet: ruhát kapott, és pénzt a hazaútra egy rászoruló férfi a maroshévízi csendőröktől
Fotó: Országos Csendőr-főkapitányság/Facebook

Nem volt elég pénze, hogy hazajusson a családjához, ráadásul nagyon fázott is egy 56 éves férfi, így a maroshévízi csendőrkapitánysághoz fordult segítségért.

Ne haragudjon, asszonyom, hogyan juthatnék haza? Haza kell mennem a családomhoz, és nem tudom, hogyan. Nem vagyok idevalósi

–  mondta a férfi beérkezve. A csendőrök ezt követően felvették a kapcsolatot a Hărmăneștii Vechi-i rendőrkapitányságon dolgozó kollégáikkal, akik megerősítették, hogy a férfi a Iași megyei Boldești községben lakik.

–  Busszal lehet odajutni. De van pénzed jegyre? –  kérdezték a férfitől. –  Nincs –  érkezett a válasz, hozzátéve, hogy nagyon fázik.

A csendőrök gondoskodtak a férfi ruháztatásáról, illetve pénzt is adtak neki, hogy hazajusson. Mivel a férfi nem tudta, hol található a buszállomás, az egyik csendőr felajánlotta neki, hogy odaviszi. 

A Facebook-bejegyzés szerint a férfi a környéken dolgozott, de személyes okokból úgy döntött, hazatér. Viszont sem pénze, sem telefonja nem volt, hogy kapcsolatba lépjen a családjával.



Hirdetés


Hirdetés

Kövessen a Facebookon!