Hirdetés

Ma már torta helyett igen divatos az esküvői desszertasztal

Nyolcadik alkalommal szerveznek esküvői kiállítást és vásárt február 25-én, szombaton délelőtt 11 és este 7 óra között Csíkszeredában, melynek ezúttal is a Hunguest Hotel Fenyő Conference & Spa biztosít helyet.

Kovács Andrea
Becsült olvasási idő: 4 perc
Ma már torta helyett igen divatos az esküvői desszertasztal
Változnak az esküvői trendek is. Tapasztalatcsere. Képünk illusztráció Fotó: Hadnagy Éva

A csíkszeredai Fenyő Szálló négy év kihagyás után, idén nyolcadik alkalommal szervezi meg az esküvői kiállítást és vásárt. A szakma jeles képviselőivel együtt várnak minden érdeklődőt, házasulandó párokat, örömszülőket, koszorúslányokat, hogy bemutassák a 2023-as év esküvői trendjeit és újdonságait.

Céljuk az, hogy igényes környezetben egy szerethető, emberközeli esküvői kiállítást szervezzenek, a látogatóknak és a kiállítóknak egyaránt, akik amellett, hogy akár a helyszínen üzletet köthetnek, szakmai tapasztalatcserén is részt vehetnek.

Az elmúlt években számtalan változáson ment keresztül minden és mindenki, természetesen ez alól az esküvők sem voltak kivételek. A hatalmas virágcsokrokat lassan felváltják a kisebb mezei- vagy vadvirágcsokrok, mint a levendula, kamilla, orgona, száraz virágok. Az esküvőiruha-divat is változott.

A klasszikus, de modern korszett és fűző felépítésű felső és bő szoknya továbbra is megmarad, ugyanakkor a trendet követő, áttetsző, egyenes vagy A vonalú ruhák is teret hódítanak, törtfehér és nude színekben. A kiegészítő kellékek is kiemelten fontosak, a fátyol, a fejdísz, minden csupa csipke, gyöngy és tüll. Divatba jöttek a fekete-fehér magazinfotók, és a beállított fényképek helyett az őszinte, természetes, véletlen pillanatokat megörökítő képeké lett a főszerep. A hölgyek ünnepifrizura-divatja is átalakul, a szoros kontyok helyett a természetesség kerül előtérbe, a laza, kiengedett, esetleg enyhén hullámos hajak a legdivatosabbak.

Nem mellékes az esküvői torta kérdése sem.

Ma már torta helyett vagy mellett igen divatos az esküvői desszertasztal.

A rendezvényen több szakma képviselőjével is találkozhatnak a látogatók. Lesznek, akik kimondottan esküvői helyszínekkel foglalkoznak, ott lesznek menyasszony- és vőlegényruhákkal foglalkozó szalonok küldöttjei, fotósok és videósok, akik a fotódobozt és a szelfivideót is bemutatják. Emellett dekorációval foglalkozó cégek, desszert- és cukrászműhelyek képviselői, illetve borokat forgalmazó személyek is jelen lesznek. Női és férfi szépségszalonok képviselőivel, lemezlovasokkal, ékszerészekkel, köszönőajándékokat összeállító cégek munkatársaival is találkozhatnak az érdeklődők. Jelen lesznek szín- és stílustanácsadó szakemberek és még sok mindenki más, akiknek a szolgáltatásai nélkül elképzelhetetlen egy esküvő megszervezése.

Az esküvői kiállítás és vásár gazdag programkínálattal várja az érdeklődőket.

A színpadon délelőtt 11 órától a Fenyő Spa balinézmasszázs-bemutatóját láthatjuk, illetve szintén a Fenyő Spa munkatársai bevezetnek a YON KA eredeti francia fitoaroma-terápia világába. 12 és fél három között az aktuális sminktrendekről tartanak bemutatót az Emőke Beauty Zone szakemberei, ezzel egy időben a Barber House borbélyai a férfi haj- és szakállápolás trendjeiről fognak beszélni. Egy órától esküvői nyitótánc bemutatóját követhetjük, kettőtől pedig szín- és stílustanácsadási workshopot nézhetnek és hallgathatnak meg az érdeklődők. A színpadra szervezett események sorát a Viktoria Marriage és az Elisabeth Divatház közös vőlegény- és menyasszonyiruha-bemutatója zárja délután három órától kezdődően.

A felállított standoknál az egész nap folyamán pék- és cukrászsütemény, illetve borkóstoló lesz, a rendezvényre minden érdeklődőt szeretettel várnak, a belépés ingyenes. Az esküvői kiállítás és vásár szervezői a Hunguest Hotel Fenyő és a Viktoria Marriage ruhaszalon.



Hirdetés


Hirdetés

Kövessen a Facebookon!