Hirdetés

Két személygépkocsi ütközött Farkaslaka Székelyudvarhely felőli kijáratánál

Közúti baleset történt a 13A jelzésű országúton, Farkaslaka Székelyudvarhely felőli kijáratánál két személygépkocsi ütközött össze – közölte lapunkkal a Hargita megyei katasztrófavédelmi felügyelőség. A közlemény szerint a balesetben négy személy enyhébb sérüléseket szenvedett.

Hírszerkesztő: Kiss Előd-Gergely
Becsült olvasási idő: Kevesebb mint egy perc
Két személygépkocsi ütközött Farkaslaka Székelyudvarhely felőli kijáratánál
Illusztráció Fotó: Korondi Önkormányzat/fb

Mint írták: a sérültek valamennyien öntudatuknál vannak, nem szorultak be az autókba. A székelyudvarhelyi hivatásos tűzoltók egy szerkocsival és egy SMURD-mentőautóval szálltak ki a helyszínre. A Hargita Megyei Mentőszolgálat is két mentőt küldött, hogy elszállítsák a sérülteket.

Később a Hargita Megyei Rendőr-főkapitányság közölte: a baleset péntek délelőtt 11:30 körül következett be. Egy 30 éves parajdi nő vezette autó összeütközött egy 40 éves, firtosváraljai férfi által vezetett autóval. A baleset következtében hat személy sérült meg, köztük a 40 éves férfi, valamint két utasa, egy 46 éves nő és egy 23 éves fiatal férfi. Továbbá a 30 éves nő által vezetett autóban utazó három kiskorú szintén megsérült, őket kórházba szállították, hogy orvosi ellátást kapjanak. Mindkét jármű vezetőjét alkoholszondával tesztelték, és megállapították, hogy egyikük sem volt ittas. A rendőrök jelenleg vizsgálják a baleset pontos körülményeit.



Hirdetés


Hirdetés

Kövessen a Facebookon!