Hirdetés

Két közúti baleset

Két embert szállítottak kórházba közúti baleset miatt. Maroshévízen a szombati nap folyamán két közlekedési baleset is történt.

Vlaicu Lajos
Két közúti baleset
Illusztráció Fotó: Hargita Népe Archív

Közúti balesethez riasztották a maroshévízi városi rendőrség munkatársait szombaton. A helyszíni vizsgálatokból kiderült, hogy egy hatvanéves maroshévízi férfi, miközben lakóhelyén kisteherautót vezetett, összeütközött egy idősek vagy fogyatékkal élők számára készült robogó típusú járművel, amelyet egy 92 éves maroshévízi férfi vezetett. A 92 éves férfi az eset következtében testi sérüléseket szenvedett, orvosi kezelésre kórházba szállították. A balesetet okozó sofőrt alkoholszondával ellenőrizték, a vizsgálat nulla alkoholt mutatott ki.

Néhány órával később egy 55 éves maroshévízi férfi, miközben a lakóhelyén lévő utcán autóval közlekedett, elütött egy 79 éves nőt, aki éppen az úttesten kelt át. A nőt testi sérüléssel kórházba szállították. A sofőr a baleset bekövetkeztekor nem állt alkohol befolyása alatt. Mindkét esetben vizsgálat folyik a baleset pontos okainak és körülményeinek megállapítására.

 

 



Hirdetés


Hirdetés

Kövessen a Facebookon!