Hirdetés

Keddre maradt a döntés a döntősről

A hétfő esti udvarhelyi elődöntő hosszabbításában szerzett győzelmével a Dévai Autobergamo kiegyenlítette az állást az FK Székelyudvarhely ellen, így kedden egy harmadik összecsapás dönt arról, hogy ki lesz a galaciak ellenfele a teremlabdarúgó 1. Liga bajnoki döntőjében.

Szász Csaba
Becsült olvasási idő: 1 perc
Keddre maradt a döntés a döntősről
Szükség lesz egy harmadik összecsapásra Fotó: Gál Előd

Jobban akarta a győzelmet a Futsal Klub Székelyudvarhely, többet is tett érte, mégis az udvarhelyi pontatlanságokat és figyelmetlenségeket gyorsan büntető Dévai Autobergamo győzelmével ért véget a teremlabdarúgó 1. Liga két győzelemig tartó hétfő esti, második elődöntője, így kiegyenlítődött a párharc.

Hiába szereztek kétgólos előnyt az udvarhelyiek, a szünetig szépíteni tudott a Dévai Autobergamo, a térfélcsere után pedig nemcsak egyenlített, de a hajrában a vezetést is megszerezte. Jakab Zoltán vezetőedző ekkor vészkapus taktikára váltott, ami azonnal meghozta gyümölcsét, 3–3-as állásnál ért véget a rendes játékidő. A kétszer öt perces hosszabbításban a Déva tudott előbb betalálni, és mivel az udvarhelyi vészkapus taktika ezúttal visszafelé sült el, duplázódott a vendégelőny. A legvégén kozmetikázott a hazai csapat, de a mérkőzést Déva nyerte 5–4-re. Miután egy héttel korábban Déván az udvarhelyiek győztek 4–1-re, és hétfőn a vendégek kiegyenlítették az állást, így kedden 17 órától – szintén az udvarhelyi sportcsarnokban – egy harmadik összecsapás dönt arról, hogy, melyik alakulat lesz a címvédő Galaci United ellenfele a teremlabdarúgó 1. Liga bajnoki döntőjében.

Teremlabdarúgó 1. Liga, 2. elődöntő
FK Székelyudvarhely – Dévai Autobergamo 4–5 (2–1, 3–3)
A párharc állása: 1–1


Hirdetés


Hirdetés

Kövessen a Facebookon!