Hirdetés

Jól teszik, ha egyeztetnek a kivitelezővel az érintett háztartások

Több helyszínen is dolgoznak a munkagépek Gyergyószentmiklóson. Épp felújítják a szennyvízhálózatot, új vezetékeket helyeznek a földbe. Az érintett utcában lakókat a gyergyószentmiklósi közmű vezetői arra kérik, egyeztessenek az aknák helyéről a kivitelezővel.

Barabás-Pál Hajnalka
Becsült olvasási idő: 1 perc
Jól teszik, ha egyeztetnek a kivitelezővel az érintett háztartások
Több munkaponton is végzik a szennyvízrendszer felújítását Fotó: Barabás-Pál Hajnalka

A Mocsár és Mező utcában, illetve a Virág negyedben zajlik jelenleg az új szennyvízhálózat kiépítése. A gyergyószentmiklósi közmű igazgatója, Zólya László emlékeztetett: a munkálat során minden egyes fogyasztóhoz külön aknát helyez el a kivitelező.

– Kérjük, hogy az aknák pontos helyéről egyeztessenek a munkálatvezetővel, hogy azok minél közelebb legyenek a benti csatlakozáshoz. Így könnyebb lesz a rákötést elvégezni, kevesebb ásással jár – mutatott rá Zólya. Azt is elmondta, az új vezetékre egyelőre nem lehet rácsatlakozni, ha kiépül egy-egy szakasz, előbb tesztelnie kell a közműnek, és ha megfelelőnek bizonyul, akkor értesítik majd a lakosságot a lehetőségről. A bekötéseket a lakók kell majd elvégeztessék, ezzel a közmű egyik munkacsoportja is foglalkozik majd.



Hirdetés


Hirdetés

Kövessen a Facebookon!