Hirdetés

Jó eredmények Segesvárról

Három második és ugyanannyi harmadik helyezéssel tért vissza a segesvári nemzetközi birkózóversenyről a Székelyudvarhelyi Iskolás Sportklub csapata. A szombati megmérettetésen 31 súlycsoportban 152 gyermek harcolt az érmekért.

Szász Csaba
Becsült olvasási idő: 2 perc
Jó eredmények Segesvárról
A lányoknál Bálint Alexandra ezüstérmet szerzett Fotó: Fások Sportklub

Segesváron tizenkettedik alkalommal rendezték meg december 17-én a Vár Kupa elnevezésű nemzetközi szabadfogású bir­kózótornát. A lányok és fiúk számára kiírt szombati megmérettetésen 7 korosztályban és 31 súlycsoportban összesen 150 gyermek harcolt a legjobbaknak járó elismerésért.
A Székelyudvarhelyi ISK kezdő-haladó birkózói a vírusos időszak miatt hiányosan, kiesett edzésekkel indultak a versenyen, ennek ellenére az eredmények nem maradtak el.
A Bodrogi Csaba és László Szabolcs edzők által irányított tíztagú keret hat dobogós helyezéssel tért vissza Segesvárról. Bálint Alexandra, Kacsó Ábel és Szilágyi Bálint második helyezést ért el, Szilágyi Róbert, Gothárd Soma és Magyari Ákos pedig a dobogó harmadik helyére állhatott fel. Pap Balázs és Derzsi Balázs két ötödik hellyel járult hozzá az udvarhelyiek jó szerepléséhez, Magyari Zalán a 6. helyen végzett, Balázsi Dávid pedig 7. helyen zárta a versenyt.

Kövessen a Facebookon!