Hirdetés

Ilyés Róbert lesz az új edző

Hivatalosan hétfőn veszi át az FK Csíkszereda vezetőedzői tisztségét Ilyés Róbert, aki pénteken közös megegyezéssel bontott szerződést a Sepsi OSK csapatával. Egyelőre nem tudni, mekkora időszakra ír alá a csíkszeredai szakember a piros-feketékkel, ám azt elmondta, hogy hosszabb időtartamra szólnak az FK Csíkszereda és az ő tervei is.

Kopacz Gyula
Becsült olvasási idő: 3 perc
Ilyés Róbert lesz az új edző
Ilyés Róbert (középen) a klubvezető Szondy Zoltán (balról) társaságában követte új csapatának játékát szombaton Fotó: Kopacz Gyula

Péntek este a Sepsi OSK a közösségi oldalán jelentette be, hogy Ilyés Róbert távozik a Szuperligában szereplő háromszéki csapattól, és az FK Csíkszereda edzője lesz. „Közös megegyezéssel szerződést bontott a Sepsi OSK és Ilyés Róbert másodedző. Ezúton is szeretnénk megköszönni a klubért tett szolgálatát, és egyben sok sikert kívánunk további pályafutásához! Ilyés Róbert vezetőedzőként folytatja, az FK Csíkszereda labdarúgócsapatának irányítását veszi át” – áll a sepsiszentgyörgyiek közleményében.

– Kaptam egy megkeresést az FK Csíkszereda vezetőségétől, ezt követően közös megegyezéssel bontottuk fel szerződésemet a Sepsi OSK-val – mondta lapunk megkeresésére Ilyés, aki ugyanakkor közölte, a háromszékiekkel még másfél évig volt megállapodása. A csíkszeredai szakember elmondta, az FK és ő is hosszabb időre tervez, ám azt nem árulta el, mekkora időtartamra ír alá a piros-feketékkel.

A hivatalos bejelentést és a szerződés aláírását hétfőn 10 órára időzítette az FK Csíkszereda. Információink szerint Bajkó Barna marad az FK egyik másodedzője, ugyanakkor Ilyés Róbert érkezésével még egy másodedző és egy kapusedző is érkezik a csapathoz.

Szombat délelőtt a 2. Liga alsóházi rájátszásának első fordulójában az FK Csíkszereda 2–0-ra nyert a VSK Slatina ellen, a házigazdák találatait Kovács Lóránt az 56. percben – büntetőből – és Ignas Kruzikas a 84. percben szerezte. A találkozót a lelátóról a klubvezető társaságában tekintette meg Ilyés Róbert.



Hirdetés


Hirdetés

Kövessen a Facebookon!