Hirdetés

Idénre búcsúznak szurkolóiktól

Az őszi idény és az év utolsó hazai meccsére készül az FK Csíkszereda 2. ligás csapata, a klub női gárdája a sereghajtóhoz látogat. A Szé­kely­ud­var­helyi FC és a VSK Udvarhely kézilabdázói is vendégként játszanak.

HN-információ
Becsült olvasási idő: 1 perc
Idénre búcsúznak szurkolóiktól
Csíkszeredában öttel nyert az FK az MSE ellen Fotó: Veres Nándor

Idén utoljára játszik hazai környezetben az FK Csíkszereda 2. ligás csapata, Ilyés Róbert tanítványai holnap 11 órától a VSK Slatina csapatát fogadják. A Székelyudvarhelyi FC ma 14 órától a Câmpulung Muscel vendégeként játszik.
Az FK Csíkszereda női csapata lezárná az öt fordulója tartó döntetlensorozatát, erre az esély is adott, hiszen a lányok ma 13 órától a sereghajtó Marosvásárhelyi SE otthonában szerepelnek.


Hirdetés


Az elmúlt hétvégén a Székelyudvarhelyi VSK másodosztályos férfi kézilabda-együttese már kivívta a felsőházi rájátszásban való részvételt. Az A csoport alapszakaszából még négy forduló van hátra, Sipos Lóránt vezetőedző ezeken valószínűleg több lehetőséget biztosít az ifjúsági korú játékosoknak, akik eddig is derekasan megállták helyüket a felnőttmezőnyben. A csapat ma Krajovára utazik, ahol holnap 18 órától a helyi Universitatea gárdájával mérkőzik meg..


Jakab Árpád, Kopacz Gyula
 Hirdetés


Hirdetés

Kövessen a Facebookon!