Hirdetés

Idén is megszervezik a FeltöltŐ keresztény fesztivált, jönnek a Bódi tesók is

Negyedik alkalommal szervezik meg június 30. és július 2. között a FeltöltŐ keresztény fesztivált Gyergyószentmiklóson. Az idei rendezvényen a színes programok között tíz előadás, illetve több mint tizenöt koncert várja majd az érdeklődőket.

Barabás-Pál Hajnalka
Becsült olvasási idő: 3 perc
Idén is megszervezik a FeltöltŐ keresztény fesztivált, jönnek a Bódi tesók is
Idén is megszervezik a FeltöltŐt, bejelentették a legtöbb előadót Fotó: Barabás Pál-Hajnalka

Sajtótájékoztatón jelentették be a szervezők, hogy idén június 30. és július 2. között rendezik meg a FeltöltŐ fesztivált, ami a legnagyobb keresztény esemény az országban. Kántor Boglárka, a  rendezvény szervezője kiemelte, szintet lépett idén a fesztivál, a koncertek és előadások mellett újdonságok színesítik majd az eseményt.

Nagyot álmodtunk, megtartjuk a színes programokat, s lesz több mint tizenöt koncert is idén. Nagy öröm számunkra, hogy eljön a Hillsong London zenekar több neves előadó mellett, akik produkciójától feltöltődünk

– közölte Kántor Boglárka.

A sajtótájékoztatón jelen volt Barti Tihamér, Hargita Megye Tanácsának alelnöke, aki elmondta, örül, hogy a FeltöltŐt idén is megrendezik.

– Hiánypótló rendezvényről beszélünk, a koncertek és az előadók is sokakat vonzanak a Gyergyói-medencébe. Emiatt mind a helyi, mind a megyei önkormányzat, illetve intézményeink is első szóra csatlakoznak a támogatáshoz – mutatott rá Barti.

A szervezők bővítették az idei programsorozatot, de most is lesz motorostalálkozó, kórustalálkozó, lesznek tematikus sátrak, imaséta, és ebben az évben sem marad ki a gasztroutca, ahol „mennyei ételeket” fogyaszthatnak majd vasárnap a résztvevők.

Görgicze Emőke szervező elmondta, céljuk, hogy egy szélesebb réteget is meg tudjanak szólítani az előadásokkal. Böjte Csaba mellett előadást fog tartani Pécsi Rita, a Bódi tesók és még sokan mások. A FeltöltŐt most is egy felekezetközi szervezőcsoport készíti elő, a fesztivál idei mottója: Istennel minden lehetséges.



Hirdetés


Hirdetés

Kövessen a Facebookon!