Hirdetés

Ismerős?

Fazakas Bea

Na, kisfiú vagy kislány? Mi lesz a neve? Hol fogtok élni? Csak vigyázzatok, nehogy anyósék papucsban át tudjanak ugrani hozzátok, mert akkor túl közel vannak, és ezt tudod, mit jelent, igaz?
Félsz a szüléstől? Milyen felkészítő? Hát annak semmi értelme, csak dobod ki a pénzt az ablakon, nem? Hányadik hónapban is vagy? Már olyan sok, és nem is látszik rajtad, ez szerinted nem jelent bajt? Milyen nőgyógyászhoz is jársz? Jaj, hogy férfi? Hát erről inkább nem mondok semmit, jó?
Kész van már a babacsomag? Nem teszel hazug-cumit? Nem lenne könnyebb dolgod, ha szülés után már az első napokban odaadnád és hozzászokna? Jaj, hogy neked ilyen fontos a szoptatás, nem lesz cumisüveg? Legyen elég tejed hozzá, ugye?


Cikkünk a hirdetés után folytatódik!

Hirdetés


Voltak jóslófájásaid? Oh, hát a fiúk mindig késve érkeznek, ne is gondold, hogy pontosan születik, tudod, nem? Megszületett? És egy nappal korábban? Gratulálok, meddig tartott? Na, hát ez hosszú idő, voltak komplikációk, császármetszés? Sikerült természetesen szülni, csak bevált a felkészítő, mi? Kedvesek voltak veled a kórházban? Melletted volt a férjed? Végig? Hát ez nem mindenkinek való, ő döntött úgy, hogy ott lesz, vagy te erőltetted?
Fogta a kezed? Ennél többet nem is tud ott csinálni, de ha neked ez segített, biztos megérte, ugye? Hány kilósan is született a babád? Na, jó hosszú, nem csoda, hogy megkínozott kicsit, nem? Alszik? Szopizik? Tejpor?
Szokja már otthon? Tiszta apja, nem? Olyan, mintha ő szülte volna, igaz? Rajtad nem látszik, hogy szültél, össze vagy koppanva, eszel rendesen? Csinos vagy, ez szülés után rendben van?
Egyéves sincs és már megindult, kitől örökölte? Mikor választod el az anyatejtől? Így nincs semmi rendszer az életében, ez jó így neki? Próbálod kíméletesen? Na csak sikerült 13 hónap után, nagyon sírt? Nem annyira? És miket eszik?
Tehéntejet nem szereti? Cukorral se? Nincs cukor? Csokoládé? Húst azt igen, jól látom? Ilyen apró darabokra vágod? Ilyen nagy darabokra vágod? Tud már egyedül enni? Beszél már? Van, aki már egyévesen énekelni kezd, ti még nem?
A fiúk lassabbak? Jaj, de szépen mondja a nevét, hány éves is? Bálint, megmutatod hány éves vagy? Nem? Nincs kedved? Testvér mikor lesz? Hát a lényeg, hogy egészség legyen, csak kérdeztem…



Hirdetés


Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!