Hirdetés

Szakács-Paál István Székelyudvarhely új polgármestere

Nagy fölénnyel nyerte meg a székelyudvarhelyi polgármester-választást Szakács-Paál István, az RMDSZ polgármesterjelöltje, ez viszonylag hamar, a szavazatok részleges megszámlálásakor kiderült. Gálfi Árpád leköszönő polgármester elismerte vereségét és gratulált kihívójának.

Hírszerkesztő: Kiss Előd-Gergely
Becsült olvasási idő: 1 perc
Szakács-Paál István Székelyudvarhely új polgármestere
Az új polgármester. Nagy fölénnyel győzött Fotó: Hodgyai István

Szakács-Paál megköszönte az udvarhelyiek bizalmát, azt mondta, nagy meglepetés volt, hogy ilyen sokan elmentek szavazni, és hogy ilyen nagy arányban kapott bizalmat.

– Munkára vállalkoztunk, ezt tudjuk ígérni. Az elmúlt időszakban sokat jártuk a várost, utcafórumaink, rétegtalálkozóink voltak, számos panaszt feltérképeztünk, és noha csodát nem tudunk tenni, lépésről lépésre rendbe fogjuk hozni a várost, és visszahelyezzük a fejlődés útjára – nyilatkozta lapunknak.

Gálfi Árpád gratulált Szakács-Paál Istvánnak. Mint fogalmazott, a városlakók döntését elfogadja és tiszteletben tartja. Bízik benne, hogy az elkezdett munka folytatódni fog, és az új városvezetés a település javát fogja szolgálni. Mint Gálfi elmondta, az RMDSZ csapata a kampány alatt számos ígéretet tett, reméli, hogy ezeket valóra is tudják váltani, és az elmúlt nyolc év munkáját érdemben tudják folytatni.





Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!