Visszatért az álmához: óriási sikert aratott a székelyudvarhelyi édesanya az X-Faktor színpadán

Tizenhárom év után visszatért az X-Faktorba Abodi-Nagy Blanka, aki 2011-ben még a Mentorházban búcsúzott a versenytől. A kétgyermekes édesanya most újra rátalált az éneklés örömére, és Rúzsa Magdi Egyszer című dalával elbűvölte a mentorokat, bizonyítva, hogy soha nem késő követni az álmainkat.

Hírszerkesztő: Molnár Raymond
Visszatért az álmához: óriási sikert aratott a székelyudvarhelyi édesanya az X-Faktor színpadán
Abodi-Nagy Blanka Fotó: Abodi-Nagy Blanka/Facebook

Abodi-Nagy Blanka neve nem ismeretlen az X-Faktor rajongói számára, hiszen 2011-ben a tehetségkutató második évadában már eljutott a Mentorházig. Akkor azonban véget ért számára a verseny. Most, tizenhárom évvel később, kétgyerekes anyaként tért vissza a székelyudvarhelyi édesanya, és lenyűgöző sikerrel robbant be újra a színpadra.


Cikkünk a hirdetés után folytatódik!

Hirdetés

A 2024-es X-Faktor ötödik válogatóján Rúzsa Magdi Egyszer című dalával kápráztatta el a mentorokat, akik az előadás után egyértelmű elismeréssel fogadták Blankát.

Az énekesnő őszintén vallott arról, hogy a 2011-es kiesés után nehezen élte meg a kudarcot, ám jó emlékekkel is gazdagodott. „Aki most a férjem, akkor a párom volt, idén ő nevezett be a versenybe. Teljesen másképp érzem magam, teljesen másképp élem meg” – mesélte az X-Faktor stábjának adott interjújában.

Blanka az elmúlt években férjhez ment, családot alapított, és két gyermeke született. Az édesanya megosztotta, hogy sokáig vívódott azon, összeegyeztethető-e az anyaság és az énekesi karrier. „Nekem dilemma volt, hogy lehetek-e családanya és énekesnő egyszerre, kell-e válasszam az egyiket a másik ellenében. Megpróbáltam letenni az énekesfelemet, de ezzel egy baj volt: nem működött” – vallotta be.



Hirdetés


Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!