Hirdetés

Vezetőképzés az inkubátorháznál

Péntek éjfélig lehet iratkozni a második alkalommal kimondottan nőknek szervezett vezetőképzésre. A tréning a személyes összetevők mellett szakmai támogatást is nyújt azoknak a fiatal hölgyeknek, akik tudatosan akarnak készülni csoportok vagy szervezetek vezetésére.

Asztalos Ágnes
Becsült olvasási idő: 3 perc
Vezetőképzés az inkubátorháznál
Fotó: HBC/FB

Tavaly indult a Nő az erő képzés a szé­kely­udvarhelyi vállalkozói inkubátorházban, akkor közösségi támogatásból, a Székelyudvarhelyi Közösségi Alapítvány (SZKA) Odaadó estjén gyűjtött pénzből sikerült megszervezni. Berkeczi Zsolt, a Harghita Business Center inkubátorház (HBC) munkatársa, a projekt vezetője már akkor megígérte, ha igény lesz rá, a képzést folytatják. 
Tavaly túljelentkezés volt és sikeresnek bizonyult a kezdeményezés, idén júniusban tehát ismét jelentkezik a Barkász Gabriella közgazdász és Fleisz Kinga pszichológus trénerek által vezetett két hétvégés tanfolyam, ezúttal már a HBC saját büdzséjéből.


Cikkünk a hirdetés után folytatódik!

Hirdetés

– Fontos ez a tréning,  egyedinek is számít, hiszen általában férfiak beszélnek nagyobbrészt férfiaknak a vezetővé válás, a vezetői lét kérdéseiről. A nőknek talán másképp kell felkészülniük, többek között ezért is erősen az önismeretre fókuszál a képzés

– mondta Berkeczi Zsolt.

Vezetőképzés az inkubátorháznál
A tavalyi visszajelzések alapján eltörölték a korhatárt (24 éves korig lehetett jelentkezni), ezúttal azokat szólítják meg, akiknek van már munkatapasztalatuk, de fiatalosak és nyitottak a változásra, változtatásra az életmódjukra vonatkozóan. Merthogy a képzés megcélozza a tudatos életvezetés képességét, szemben a véletlennel, az esetlegessel, vagy egyáltalán a helyzetek elengedésével szemben. Ugyanakkor a résztvevők áttekintést nyernek a vezetői munka sokrétegűségéről, azokról az alapfeladatokról, melyek ehhez a szerepkörhöz tartoznak, mint például a célok kitűzése, döntések meghozatala, problémamegoldás, motiválás stb.

Vezetőképzés az inkubátorháznál

– Mindeközben a csoporttársak és trénerek megközelítéseinek, szempontjainak megismerése is hozzájárul a személyes fejlődéshez

– tette hozzá a projektvezető.
A tréninget Székelyudvarhelyen, a HBC-nél tartják a június 14–16-i és 28–30-i hétvégén. A keret 16 fő, a jelentkezőktől egy motivációs videót kérnek, ezek alapján döntik el a trénerek a résztvevők körét. Főleg Udvarhelyszékről, de az egész megyéből várják az érdeklődőket egészen pénteken éjfélig. További részleteket a HBC honlapján, illetve Facebook-oldalán lehet találni.
 





Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!