Változatos témák az Anyakuckóban

Hogyan lehet babakocsit tolva tornászni, mi az a Kriston-módszer és hogyan használható akár rehabilitációs eszközként, mit kell tudni a HPV-ről, hogyan előzhetjük meg – csak néhány példa azokból az előadásokból, programokból, amelyeket figyelemmel követhettek az érdeklődők hétfőn a IV. Családok hete rendezvénysorozat első napján Székelyudvarhelyen.

Hadnagy Éva
Változatos témák az Anyakuckóban
Interaktív foglalkozások egy héten át. Fotó: Anyák Egyesülete

Az egyhetes esemény fő célja, hogy a nyári időszakban is minőségi találkozási, feltöltődési, kikapcsolódási lehetőséget biztosítson az udvarhelyszéki családoknak. Az előadásokon résztvevők neves szakemberek által kaphatnak hiteles információkat.


Cikkünk a hirdetés után folytatódik!

Hirdetés

– Nagyon sok orvos a vendégünk idén, akik a legkülönfélébb témákban tartanak előadásokat, de mentálhigiénés szakembereket, pszichológusokat, gyógytornászokat is bevontunk a programjainkba

– mondta Fekete Éva, az Anyák Egyesületének vezetője.

Változatos témák az Anyakuckóban

Kiemelte, minden évben olyan témákkal igyekeznek előrukkolni, amelyek sok családot érintenek, legyen az kis- vagy nagyobb gyermeket nevelő. Terítékre kerül a babahordozás, a testvérféltékenység kérdésköre, a fogápolás, de az antibiotikumok használatán keresztül az iskolatáska-választáson át a hormonális változásokig megannyi témát megbeszélnek. Idén is fontos szerepet kap a mozgás a rendezvénysorozaton, ezúttal a gyermek- és felnőttjóga rejtelmei­ben merülhetnek el az érdeklődők. Fekete Éva szerint nagyon sok pozitív visszajelzést kaptak az elmúlt években, ami megerősíti, hogy szükség van erre a hiánypótló rendezvényre, és annak is különösen örülnek, hogy évről évre egyre több édesapa kapcsolódik be a programokba, és családként vesznek részt a rendezvényen. Az előadások helyszínéül az Anyák Egyesületének székhelye, a Kuvar utca 10. szám alatt található Anyakuckó szolgál. 

Változatos témák az Anyakuckóban





Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!