Hirdetés

Vállalkozóknak tartott előadást Antal Lóránt szenátor az energiakérdésről

Kerekasztal-beszélgetésre hívta tagjait és az érdeklődőket csütörtök reggel a Székelyudvarhelyi Magánvállalkozók Szövetsége. Ezúttal Antal Lóránt szenátor, energiaügyekben jártas szakember tartott előadást az energiahordozókról, a gáz és a villanyáram kérdéskörét érintve, de a jelenlevők is feltehették kérdéseiket.

Hadnagy Éva
Vállalkozóknak tartott előadást Antal Lóránt szenátor az energiakérdésről
Hasznos információk, válaszok kérdésekre Fotó: Hadnagy Éva

Jakab Áron Csaba, az SZMVSZ elnöke elmondta, a találkozó során a szenátor bemutatta, hogyan épül fel az energiaszektor, szóba került a hatósági ár, illetve a villamosenergia-termelő fogyasztók helyzete, de a különböző szolgáltatásokkal kapcsolatos problémák is terítékre kerültek, mint például az áramszolgáltató, amely adott esetben akár több hónapos számlázási csúszással dolgozik.


Cikkünk a hirdetés után folytatódik!

Hirdetés

Néhány hónapon belül azonban megoldódhat a probléma, hiszen nemsokára használatba helyezik az elektromos számlázási szoftvert. Jakab Áron Csaba hozzátette, felmerült az igény, hogy tematizálják és rendszeressé tegyék ezeket a találkozókat, így a jövőben havonta-kéthavonta megszervezik majd a kerekasztal-beszélgetéseket.

Célunk, hogy szakemberek által tájékozódjanak a magánvállalkozók, saját érdeklődési körüknek megfelelően, közösen keressünk megoldásokat, lehetőségeket a különböző felmerülő problémákra

– fogalmazott Jakab Áron Csaba.



Hirdetés


Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!