Hirdetés

Új buszokat és új megállókat jelentett be az Urbana Transport Székelyudvarhelyen

Hírszerkesztő: Molnár Raymond
Új buszokat és új megállókat jelentett be az Urbana Transport Székelyudvarhelyen
Archív Fotó: Székelyudvarhely Polgármesteri Hivatala / Fb

A Székelyudvarhelyi Urbana Transport már üzembe helyezte mind a nyolc új elektromos buszát. Ez a fejlesztés része annak az átfogó programnak, amelynek célja a városi közlekedés hatékonyságának és kényelmének növelése. Facebook-bejegyzésükben viszont bejelentették, hogy noha a 4-es járat útvonalán nem történt változás, a 2-es, a 6-os és az iskolás járatok mindegyike egy-egy új busszal bővült. Ezzel az Urbana Transport igyekszik a lehető legjobban kielégíteni az utasok igényeit, biztosítva a gyorsabb és kényelmesebb közlekedést.

A változások nem csupán a járművek számában mutatkoznak meg: mindhárom vonal új megállókkal is bővült.

Az új megállók kialakítása és a járatok útvonalának finomhangolása a héten zajlik, így a következő napokban is várhatók kisebb módosítások. Az elektromos buszok tesztelése jól halad. Az Urbana Transport a lehető leghamarabb közzé fogja tenni az új menetrend tervezetét, amely napról napra változik és finomodik, míg el nem éri végleges formáját és ki nem nyomtatják – tájékoztatnak, de addig is a közlekedési vállalat kéri az utasok türelmét és megértését a változások időszakában.


Cikkünk a hirdetés után folytatódik!

Hirdetés

Mint arról beszámoltunk, a mobilitási projekt keretében megvásárolt buszokat tavaly decemberben szállították a városi tömegközlekedést üzemeltető Urbana Rt. székhelyére. A Székelyudvarhelyi mobilitási projektek című közösségi oldalon akkor közzétették a buszok értékét: 13 856 000 lej plusz áfa, azaz összesen 16 488 640 lej.





Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!