Hirdetés

Szépvízen és Csíkszentimrén termesztették a kannabiszt, a rendőrök lecsaptak

Négy személyt helyezett előzetes letartóztatásba a héten a megyei rendőrség kábítószer-kereskedelem miatt, hármat Csíkszéken, egyet pedig Székelyudvarhelyen.

Rendőrségi közlemény
Becsült olvasási idő: 2 perc
Szépvízen és Csíkszentimrén termesztették a kannabiszt, a rendőrök lecsaptak
Fotó: Hargita Megyei Rendőr-főkapitányság

Őrizetbe vett, majd harmincnapos előzetes letartóztatásba helyezett a rendőrség három személyt Csíkszéken, akiket azzal gyanúsítanak, hogy Szépvízen és Csíkszentimrén kannabiszt termesztettek, beltéren, valamint nehezen megközelíthető külterületeken is, saját fogyasztásra, valamint másoknak való értékesítésre. A rendőrség november 8-án tartott házkutatást a szóban forgó személyeknél, ennek során 32 150 lejt és 1150 eurót találtak és foglaltak le, megalapozott gyanúval, miszerint ezek az összegek a drog árusításából származnak. Továbbá kábítószer-kereskedelemhez köthető tárgyakat is lefoglaltak. 

Hargita Megyei Rendőr-főkapitányság

Ugyancsak előzetes letartóztatásba helyeztek egy székelyudvarhelyi férfit, akit közvetlenül azután értek tetten, hogy 10 gramm kannabiszt értékesített 700 lejért a városban. Ezt követően november 9-én négy házkutatást tartottak a rendőrök, ezek során 10 307 lejt foglaltak le, valamint több, kábítószer-kereskedelemhez köthető tárgyat. Megállapították azt is, hogy a gyanúsított tízgrammonként adta tovább a füvet Székelyudvarhelyen, valamint a szomszédos településeken. 

Hargita Megyei Rendőr-főkapitányság


Cikkünk a hirdetés után folytatódik!

Hirdetés

A házkutatásokban a Szervezett Bűnözés és Terrorizmus Elleni Ügyészség (DIICOT), valamint a Hargita Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai vettek részt – tájékoztat közleményében a Hargita Megyei Rendőr-főkapitányság. 

Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!