Hirdetés

Súlyos gerincsérülést szenvedett egy nő

Közúti baleset történt kedd reggel Parajd és a Bucsin-tető között, a 13B országúton. A balesetben egy személygépkocsi érintett, amelyben három felnőtt és egy kiskorú utazott, egy nő súlyos gerincsérülést szenvedett – közölte kedden a Hargita megyei katasztrófavédelmi felügyelőség. Frissítés! A rendőrség később közölte: Neamț megyei volt az autó vezetője és utasai is.

Rendőrségi közlemény
Becsült olvasási idő: Kevesebb mint egy perc
Súlyos gerincsérülést szenvedett egy nő
Illusztráció Fotó: László F. Csaba

A közlemény szerint a székelyudvarhelyi hivatásos tűzoltók három legénysége szállt ki a helyszínre egy szerkocsival, egy műszaki mentővel és egy SMURD-mentőautóval, hozzájuk csatlakozott a Hargita Megyei Mentőszolgálat egyik mentője is. A parajdi önkéntes tűzoltókat szintén értesítették. A balesetben súlyos gerincsérülést szenvedett nőt a mentőszolgálat mentője szállította kórházba, a kiskorút édesapja kíséretében a SMURD mentője.

Frissítés!

A Hargita Megyei Rendőr-főkapitányság közölte, hogy a helyszínelő rendőrök megállapították: körülbelül 6:15-kor történt a baleset. Mint részletezték, egy 19 éves Neamț megyei férfi Gyergyószentmiklós felől Parajd felé tartott személygépkocsijával, amikor elvesztette az ellenőrzést a jármű felett, elhagyta az úttestet, összeütközött egy ingatlan kerítésével, majd a gépkocsi felborult. A baleset következtében az autó utasai, egy három hónapos csecsemő és egy 16 éves fiatal nő, személyi sérüléseket szenvedtek, és kórházba szállították őket orvosi ellátás céljából. A rendőrök az autóvezetőt alkoholszondával tesztelték, a szonda mérése szerint nem fogyasztott alkoholt.

A rendőrök folytatják a nyomozást a baleset okainak és körülményeinek tisztázása érdekében – áll a közleményben.





Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!