Hirdetés

Ötödjére is Korisuli

Szerdára elkészült a jég, nyitott a műjégpálya Székelyudvarhelyen. Indulnak a hokiedzések, a közkorcsolyázás, és november elején startol a Városi Sportklub (VSK) által szervezett, nagy népszerűségnek örvendő Korisuli program is. A belépők ára nem változott.

Asztalos Ágnes
Becsült olvasási idő: 2 perc
Ötödjére is Korisuli
A Korisuli már hagyomány. Jól csúsznak a kicsik. Fotó: Jépgpálya Udvarhely Facebook oldala

Szerdán nem csupán a közönségkorcsolyázás indult el, hanem elkezdődtek a hokisok számára is a jeges edzések, indul a műkorcsolya, és november 6-tól kezdődik a Korisuli újabb szezonja is – közölte a jégpálya Facebook-oldalán a működtető, a polgármesteri hivatal. Hétköznapokon 12.00–14.50, hétvégén 15.00–17.00 óra között nyitott bárki számára a jégpálya, ugyanakkor szerdán és pénteken, illetve hétvégén este is van közkorcsolyázás, hétköznap 19.50–20.50 között, szombaton és vasárnap 19.00 órától egészen 21.50-ig lehet suhanni a jégen. Zörgő Noémi, a hivatal szóvivője elmondta, hogy a jegyárak a tavalyhoz képest nem változtak: 5 év alatt a belépés ingyenes, 5 és 18 év között, valamint nyugdíjasoknak egy alkalom 6 lejbe, felnőttek esetében 10 lejbe kerül. Jó tudni, hogy 10 fő feletti csoportoknak hétköznaponként 12.00 és 15.00 óra között 50 százalékos kedvezmény jár, esti szabad idősávokban pályabérlés is lehetséges, amelynek ára óránként 300 lej. 
Jövő hónap elején rajtol a Korisuli ötödik évadja, amelyre ezúttal is az előkészítős, elsős és második osztályos gyer­mekeket várják, akiket képzett oktatók tanítanak meg a korcsolyázás alapjaira. Mester Zoltán, a VSK igazgatója elmondta, hogy tavaly több mint ezer gyermek tanult korcsolyázni. 
A városi strand mellett található székelyudvarhelyi fedett műjégpálya több hónapon át várja a jeges sportok kedvelőit, tavaly április végén zárták be.
 

Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!