Hirdetés

Népszerű képzési lehetőség

Február utolsó hétvégéjén Székelyudvarhelyen rajtolt, ebben a hónapban Kolozsváron, jövő hónapban Csíkszeredában folytatódik, majd Szovátán zárul az idei Erdélyi Vállalkozói Iskola.

Asztalos Ágnes
Becsült olvasási idő: 2 perc
Népszerű képzési lehetőség
Tanulással a sikeresebb vállalkozásokért. Tudástranszfer Fotó: HBC/Fb

A Harghita Business Center inkubátorház (HBC) a Romániai Magyar Közgazdász Társasággal (RMKT) és a Műhely – L’atelier Egyesülettel partnerségben negyedik alkalommal szervezi meg az Erdélyi Vállalkozói Iskola (EVI) képzéssorozatot. A tréning ezúttal is négy hétvégét ölel fel és négy helyszínen zajlik – tájékoztatott a HBC részéről Kőrössy Andrea. Az előző évekhez hasonlóan idén is jelentős túljelentkezés volt: a szervezők több mint 50 pályázó közül kellett kiválasszák azt a 16 vállalkozót, akik részt vehetnek a képzésen. Székelyudvarhelyről öten nyertek felvételt, továbbá van csíkszeredai, több Maros megyei résztvevő, ugyanakkor Kovászna, Kolozs és Szatmár megyéből is sikerült bekerülni néhány érdeklődőnek.


Cikkünk a hirdetés után folytatódik!

Hirdetés


Az EVI célja, hogy a hazai fiatal vállalkozókban tudatosabbá tegyék a vállalkozás tervezését a fenntartható növekedési pálya érdekében. Az első hétvégén Hűvös Ágnes és Orosz Adrián, a Karson Consulting trénerei tartottak gyakorlatias képzést többek között a rendszerben való gondolkodásról, illetve rövid egyéni konzultációkon a résztvevők sajátos kérdéseiket is feltehették. Márciusban Kolozsváron tartják a második tömböt, akkor a kommunikáció, networking, marketing lesz fókuszban, áprilisban a tervezés, számviteli és jogi hétköznapi problémák, HR kérdése lesz a „tananyag”, a helyszín pedig Csíkszereda. Az idei EVI Szovátán ér véget május 24–26. között, a workshopra a szervezők olyan vezetőket hívnak meg, akik többéves szakmai tapasztalattal rendelkeznek A résztvevőknek akár négyszemközti beszélgetésre is lehetőségük nyílik majd és tanácsot is kérhetnek a tapasztaltabb szakemberektől.

HBC/Fb

HBC/Fb

Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!