Hirdetés

Lakossági jelzésnek köszönhetően javítják a 137-es megyei út felújítása során felmerült problémát

Hírszerkesztő: Molnár Raymond
Lakossági jelzésnek köszönhetően javítják a 137-es megyei út felújítása során felmerült problémát
Fotó: Hargita Megye Tanácsának sajtószolgálata

Nagy erőkkel dolgozik a kivitelező Far Foundation cég a 137-es megyei út Székelyudvarhely és Székelykeresztúr közötti szakaszán. Bár a szándék jó, a munkálatok során felmerülhetnek olyan problémák, amelyek javítást igényelnek a kivitelező részéről. Ilyen a Székelykeresztúr előtti, a 20 + 510-es kilométernél lévő hídon a mérnök felügyelő által észlelt hiba is – tájékoztat közleményében Hargita Megye Tanácsának sajtószolgálata.


Cikkünk a hirdetés után folytatódik!

Hirdetés

Mint írják, a jelentés értelmében a korlátgerendákon a kiöntött beton nem volt megfelelően simítva, így nem megfelelő felület keletkezett. A kivitelezőnek 14 nap áll a rendelkezésére az észlelt probléma orvoslására.

Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke elmondta, hogy minden jó ügyben felmerülhetnek problémák, amelyek együttműködéssel és megértéssel megoldhatók. Továbbá hozzátette, hogy köszöni a lakosságnak a jelzést, hiszen a közösségi média felületein is felhívták a figyelmét a problémára.

A lakosságot továbbra is arra kérik, hogy ha a megyei utakon bármiféle problémát észlelnek, azt jelezzék az info@hargitamegye.ro e-mail-címen.





Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!