Hirdetés

Forgalomváltozásra figyelmeztetik a sofőröket Székelyudvarhelyen a Bethlenfalvi úton

Vízvetéket cserél a Harvíz Rt. a székelyudvarhelyi Bethlenfalvi úton, ezért csütörtök reggeltől a MOL üzemanyagtöltő állomás és a Fások utca (terelőúti jelzőlámpa) közötti szakaszon a városból kifelé vezető sávról az autóforgalmat átterelik a város központjába vezető sávra.

Hírszerkesztő: Molnár Raymond
Forgalomváltozásra figyelmeztetik a sofőröket Székelyudvarhelyen a Bethlenfalvi úton
Fotó: Székelyudvarhely Polgármesteri Hivatala

A szakasz így egyirányúvá válik – közölte Facebook-bejegyzésében a helyi rendőrség. Mint írták, ez idő alatt a Bethlenfalvi úton a város központja felé haladó autóforgalmat átterelik a Fások utcára.

Székelyudvarhelyi Helyi Rendőrség

Kérik a gépjárművezetőket, hogy vegyék figyelembe a várhatóan hosszabb ideig tartó forgalomváltozást, a helyszínen tartózkodó helyi rendőrök utasításait és a kihelyezett táblák jelzéseit.

– A nagy mobilitási projektből megújuló Bethlenfalvi úton a Harvíz elkezdte a város egyik legrosszabb állapotban lévő vízvezetékének a cseréjét a Kis Szent Teréz-templom és a jelzőlámpa közötti szakaszon. A 720 méter hosszú fővezeték lefektetése és a hozzá tartozó bekötések kivitelezése a forgalom számára is érzékelhető lesz, ezért kérjük, hogy elővigyázatosan, csökkentett sebességgel közlekedjenek az említett útszakaszon! – olvasható a városi önkormányzat Facebook-posztjában.

Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!