Hirdetés

Forgalmi változások és lezárások az Udvarhely Napok idején

Székelyudvarhelyen szerdán kezdődik az Udvarhely Napok rendezvénysorozat, amely miatt jelentős forgalmi változásokra és utcai lezárásokra kell számítani a város több pontján.

Hírszerkesztő: Molnár Raymond
Forgalmi változások és lezárások az Udvarhely Napok idején
Képünk illusztráció Fotó: Székelyudvarhelyi Helyi Rendőrség/Facebook

A helyi rendőrség Facebook-oldalán közzétett tájékoztatás szerint az alábbi intézkedések lépnek életbe:

Útlezárások

  • Június 26-án reggel 6 órától július 1-jéig le lesz zárva a Mihail Kogălniceanu utca, valamint a Mihai Eminescu utca a Mihail Kogălniceanu és Bányai János utca közötti szakaszon.
  • Városháza tér: Június 26-án reggel 6 órától július 1-jéig lezárják a polgármesteri hivatal előtti részt. Továbbá, a Vár utca a Petőfi Sándor utca és Városháza tér között, valamint a Tamási Áron utca a Városháza tér és a körforgalom közötti szakaszon szintén zárva lesz.


Cikkünk a hirdetés után folytatódik!

Hirdetés

Parkolási korlátozások:

  • A sportcsarnok parkolója: június 26-án reggel 6 órától július 1-jéig le lesz zárva.
  • Mihai Eminescu és Mihail Kogălniceanu utcák: az Udvarhely Napok ideje alatt tilos lesz parkolni a térképen jelzett szakaszokon.
  • A Művelődési Ház mögötti parkoló: június 25-én, kedden reggeltől lezárják, ezért kérik, hogy a gépjárműveket még aznap reggel előtt vigyék el a helyszínről.

Forgalmi változások:

  • A Bányai János utca egyirányúvá válik a parkolási lehetőségek biztosítása és a torlódások elkerülése érdekében ugyanebben az időintervallumban (június 26. – július 1.).

Forgalmi változások és lezárások az Udvarhely Napok idején

A helyi rendőrség kéri a lakosságot, hogy legyenek tekintettel ezekre a változásokra, és vezessenek fokozott figyelemmel a közlekedési szabályok betartása érdekében.





Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!