Esküvői felhajtás Székelyudvarhelyen

HN-információ

Két év kihagyás után ismét megszervezték a székelyudvarhelyi Esküvői Kiállítást az Areo Events rendezvénysátorban az elmúlt hétvégén. A rendezvényen színes választékkal és a változatos ízléseknek is megfelelve sorakoztak fel a megye rendezvényipari szolgáltatói. A sátorba betérőknek finomságokat, szép ruhákat és új ötleteket is kínáltak.

Nyílt napokkal várta az esvőre készülő párokat, örömanyákat, vőfélyeket és násznagyokat a székelyudvarhelyi Esküvői Kiállítás szombaton és vasárnap. A nem régiben felállított Areo Events rendezvénysátorban Hargita megye különböző pontjairól gyűltek össze az éttermek, ruhakölcsönzők, cukrászok, fotóstúdiók képviselői, hogy bemutathassák az érdeklődőknek termékeiket és szolgáltatásaikat. Szombaton délelőtt hivatalos megnyitóval kezdődött a rendezvény. Berszán Tibor, a helyszínként szolgáló sátor tulajdonosa, Kusztura Szabolcs, a kiállítás szervezője és Gálfi Árpád, Székelyudvarhely polgármestere köszöntötte a résztvevőket.

Kusztura Szabolcs beszédében kitért az utóbbi évek nehézségeire is, hiszen a járvány kezdete óta a párok és a szolgáltatók először készülhetnek bizonytalanságérzet nélkül az esküvőjükre. Kusztura szerint a kiállítás jó lehetőség a szervezők és a szolgáltatók újbóli találkozására, hiszen két év kimaradás után mindkét fél részéről szükség van a beszélgetésre és a helyi rendezvényipar kiismerésére, átlátására.

Az idei esemény kialakítása nélkülözhetetlenül fontos volt: a megrendelők és a szolgáltatók ismét kapcsolatba kerülhettek egymással – mutatott rá a szervező.

A köszöntőbeszédek után Mátyás Károly székelyudvarhelyi római katolikus főesperes-plébános megáldotta a kiállítás helyszíneként szolgáló létesítményt. Délelőtt 11 órától egészen este 6 óráig tárt ajtókkal várták a házasulandókat és az esküvőszervezésben érdekelteket.

A rendezvénysátorban felsorakoztatott asztaloknál többek között menyasszonyi ruhákat, karikagyűrűket kínáltak, de különböző sminkeket is ki lehetett próbálni, illetve frizurát is igazítottak. Ugyanakkor ötleteket is lehetett meríteni az esküvői fotókhoz, illetve bemutatták az idei nyár esküvői trendjeit és a különböző szolgáltatók kedvezményeit is.

Demeter Adél-Hajnalka





Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!