Hirdetés

Eltűnt egy siménfalvi férfi

Eltűnt egy siménfalvi férfi, amikor munkából tért vissza Franciaországból. Egy németországi benzinkút mosdójába bement, de utána nem ment vissza az autóhoz, amellyel utazott – jelentette be kedden a rendőrségnek az édesanyja. A férfit Pálffy Dénes-Lászlónak hívják, 47 éves – közölte a Hargita Megyei Rendőr-főkapitányság.

Rendőrségi közlemény
Becsült olvasási idő: 1 perc
Eltűnt egy siménfalvi férfi
Fotó: Hargita Megyei Rendőr-főkapitányság

A közlemény szerint valamikor augusztusban indult haza Franciaországból Pálffy Dénes-László, ahol dolgozott, egy négyfős csoport tagjaként. Az egyik németországi benzinkúton a mosdóba ment, és azóta nem tért vissza az autóhoz, amellyel utazott.

Eltűnésekor Pálffy Dénes-László egy sötét színű műbőr kabátot, zöld hosszú kezeslábas munkaruhát és munkavédelmi bakancsot viselt. Személyleírása szerint 47 éves, 175 centiméter magas, súlya 70 kilogramm, sportos testalkatú, rövid, gesztenyebarna hajat visel, arca ovális. „Akinek információja van a férfiről, kérjük, azonnal hívja a 112-es segélyhívó számot vagy forduljon a legközelebbi rendőri egységhez” – olvasható a rendőrség közleményében.

Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!