Hirdetés

Elkóborolt az ötéves kislány a gyerekzsúrról, a helyi rendőröknek hála, hamar visszatérhetett szüleihez

Két megható történetet osztott meg a Székelyudvarhelyi Helyi Rendőrség a Facebook-oldalán, melyekben kollégáik két gyermek megtalálásában is segítséget nyújtottak.

Hírszerkesztő: Molnár Raymond
Elkóborolt az ötéves kislány a gyerekzsúrról, a helyi rendőröknek hála, hamar visszatérhetett szüleihez
Fotó: Székelyudvarhelyi Helyi Rendőrség/Facebook

Az első eset szombaton, április 6-án este 9 órakor történt, amikor egy figyelmes taxisofőr észlelt egy ötéves kislányt, aki egyedül kerékpározott a város kijáratánál. Azonnal értesítette a helyi rendőrséget, akik gyorsan reagáltak és biztonságban visszavitték a kislányt a szüleihez. Mint kiderült,

a kislány egy szülinapi gyerekzsúrról lépett meg feltűnés nélkül, hogy „papóhoz” látogasson Telekfalvára. A helyi rendőrök azonosították a szüleit, akik hálásan köszönték meg a segítséget.

A másik eset pénteken, április 5-én történt, amikor is értesítést kaptak arról, hogy egy hároméves kislányt találtak a Győzelem utcában, aki mint kiderült, a nagyszülei mellől tűnt el. A helyi rendőrök azonnal reagáltak a helyzetre, de szerencsére, mire a helyszínre érkeztek, már az édesanyja társaságában, biztonságban találták a gyermeket. 


Hirdetés

Mindkét eset rámutat arra, hogy a legfigyelmesebb szülők is beleütközhetnek váratlan helyzetekbe, és hogy a legkisebbek is képesek lehetnek meghökkentő pillanatokat okozni. A rendőrség hangsúlyozza a figyelmet és az óvatosságot mindannyiunk részéről, valamint köszönetüket fejezték ki azoknak, akik értesítették őket a helyzetekről.

A helyi rendőrség bejegyzése itt olvasható.Hirdetés


Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!