Elkezdődtek a KözTér Napok

Elkezdődött a Székelyudvarhelyi RMDSZ kétnapos rendezvénye, a KözTér Napokon koncertek, gyerekfoglalkozások, tematikus sátrak látogathatók a Bethlen negyedi parkban, ahol a hamarosan tisztségbe lépő új városvezetéssel is lehetőség van beszélgetésre.

Simó Bernadette
Becsült olvasási idő: 1 perc
Elkezdődtek a KözTér Napok
Fotó: Hodgyai István

Lakossági fórummal kezdték el az idei KözTér Napokat a székelyudvarhelyi Bethlen negyedi parkban. A székelyudvarhelyi RMDSZ második alkalommal szervezte meg az eseményt, amely lakossági fórummal kezdődött, a Bethlen negyedi lakósságnak lehetősége volt személyesen beszélgetni a hamarosan tisztségre lépő önkormányzati tagokkal és az RMDSZ tagjaival.


Cikkünk a hirdetés után folytatódik!

Hirdetés

A rendezvény megnyitóján elhangzott, hogy pár évvel ezelőtt az RMDSZ eldöntötte, visszatér az emberek közé, létrehoz egy olyan helyet, ahol a székelyudvarhelyiek köztérre vihetik a problémáikat.

Elkezdődtek a KözTér Napok

A Bethlen negyediek pedig otthont adtak ennek a helynek, a Köztér irodának. A kétnapos rendezvény arra hivatott, hogy ünnepibb körülmények között, szabadabban, szórakozással egybekötve tudjanak a negyed lakói a közügyekről beszélgetni a jövőbeni városvezetés tagjaival, hangzott el a megnyitón. A KözTér Napokon koncerteken, egészségügyi felmérésen, gyerekfoglalkozásokon, versenyeken vehetnek részt a városlakók, valamint jelen lesz az eseményen a Mathias Corvinus Collegium (MCC) is különböző foglalkozásokkal, valamint Hogyan tovább Székelyudvarhely? címmel beszélgetést hallgathatnak meg a jelenlévők szombaton Szakács Paál István, megválasztott polgármesterrel.

Elkezdődtek a KözTér Napok



Hirdetés


Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!