Hirdetés

Elektronikai hulladékgyűjtési akciót tartanak Korondon

Hírszerkesztő: Molnár Raymond
Elektronikai hulladékgyűjtési akciót tartanak Korondon
Képünk illusztráció Fotó: ecocsik.ro

Április 15-én a Nagy Bolt előtti parkolóban és a község utcáin lesz egy nagyszabású elektronikai hulladékgyűjtés Korondon. A kezdeményezést azért hozták létre, hogy felhívják a figyelmet az elektronikai hulladékok megfelelő kezelésének fontosságára, valamint lehetőséget adjanak az embereknek, hogy felelős módon bánjanak elavult vagy hibás eszközeikkel.


Cikkünk a hirdetés után folytatódik!

Hirdetés

A gyűjtés célja, hogy a közösség tagjai leadhassák régi vagy nem működő háztartási készülékeiket, számítógépeiket, mobiltelefonjaikat és más elektronikai eszközeiket. Ezeket a gyűjtőpontokon fogadják majd, és később megfelelően újrahasznosítják vagy megsemmisítik. Ezáltal minimalizálhatók a környezeti károk, amelyeket az elégtelenül kezelt e-hulladékok okozhatnak.

A szervezők külön telefonszámot is biztosítanak a nagyobb méretű elektronikai eszközök elszállításához. Ha valaki szeretne megszabadulni otthonában az ilyen jellegű eszközöktől, egyszerűen hívja a 0742–150673-as telefonszámot, és szervezhet időpontot az elszállításra – olvasható a Korond-Községi-Infók Facebook-csoportban.

Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!