Hirdetés

Borvizes szekéren kávézhatnak

Autentikus, átépített bor­vizes szekeret helyezett el Székelyudvarhelyen, a városközpontban található Vekker kávézó előtt a Székelyföldi Legendárium csapata.

Pál Emil
Becsült olvasási idő: 2 perc
Borvizes szekéren kávézhatnak
Fotó: Hodgyai István

Mint megtudtuk, a Sepsiszentgyörgyön épített eszköz feladata az lett volna, hogy rendeltetésének megfelelően a szejkefürdői Mini Erdély Park környezetében szolgálja ki a látogatókat borvízzel, ám ez a terv meghiúsult. Fazakas Szabolcs, a projekt egyik kezdeményezője szerint, miután elpusztult az a bivaly, amelyet a borvizes szekér elé fogtak volna, átgondolták, hogyan lehetne másként is hasznosítani az eszközt, és úgy vélték, a városközpontban lesz a legjobb helye.


Cikkünk a hirdetés után folytatódik!

Hirdetés

Borvizes szekéren kávézhatnak

– Legújabb rajzfilmünk, a Csontbáró nyitójelenete is ezen a helyszínen kezdődik, így ez egy ideális helyszín arra, hogy a borvizes szekeret itt helyezzük el. Külön öröm látni, mekkora érdeklődést vált ki az emberekből, sokan rácsodálkoznak, lefotózzák az autóikból, van, aki már ki is próbálta

– közölte Fazakas, hozzátéve, hogy a Csontbáró premierjét is azon a helyen tervezik megtartani. Vinczellér Árpád, a Vekker Kávéközösség vezetője szerint számára örvendetes, hogy részt vehet egy ilyen kezdeményezésben, ugyanakkor reméli, hogy a látványosság nem lesz az éjszakai rongálók áldozata. Mint elmondta, ennek érdekében megteszi a szükséges lépéseket, térfigyelő kamerákat szereltet fel a már meglévők mellé.

Borvizes szekéren kávézhatnak





Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!