Amerikai jogosítvánnyal vezetett Farkaslakán, a rendőrök lekapcsolták

A hétvégén a Hargita megyében szolgálatot teljesítő rendőrök több esetben is lecsaptak olyan sofőrökre, akik jogosítvány nélkül vagy érvénytelen vezetői engedéllyel közlekedtek.

Rendőrségi közlemény
Amerikai jogosítvánnyal vezetett Farkaslakán, a rendőrök lekapcsolták
Képünk illusztráció Fotó: Veres Nándor

Május 31-én a szentegyházi rendőrkapitányság járőrei szolgálati feladataik ellátása közben megállítottak egy 77 éves székelyudvarhelyi férfit. Az idős személy a 13/A jelzésű országúton vezette autóját, de az ellenőrzés során kiderült, hogy nincs érvényes jogosítványa, amellyel Románia területén közlekedhetne. Ugyanezen a napon, délután egy órakor, a Székelyudvarhelyen szolgálatot teljesítő rendőrök Farkaslakán állítottak meg egy 28 éves férfit. Az ellenőrzés során kiderült, hogy az Amerikai Egyesült Államok által kiállított jogosítvánnyal rendelkezik, amely azonban nem jogosítja fel őt járművezetésre Románia területén.


Cikkünk a hirdetés után folytatódik!

Hirdetés

Június 2-án délután, négy óra körül, a közlekedési szolgálat rendőrei Gyimesközéplokon egy 30 éves férfit állítottak meg a 12/A jelzésű országúton. Az ellenőrzés során kiderült, hogy a fiatal sofőrnek egyáltalán nincs jogosítványa, semmilyen járműkategóriára. Ugyanezen a napon, körülbelül két órával később, egy 34 éves férfit kaptak el a rendőrök, aki ezen az útszakaszon motorkerékpárt vezetett jogosítvány nélkül. 

A rendőrség mind a négy esetben folytatja a nyomozást jogosítvány nélküli vezetés bűncselekményének ügyében – olvasható a Hargita Megyei Rendőr-főkapitányság oldalán.



Hirdetés


Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!