Hirdetés

Kisteherautót loptak Székelyudvarhelyen

Elloptak egy kisteherautót Székelyudvarhelyen a Sziget utca közelében szerdán. A rendőrséget a jármű tulajdonosa értesítette. Nem sokkal azt követően, hogy a károsult betelefonált, a rendőrök megtalálták a kisteherautót. 

Pál Emil
Becsült olvasási idő: 1 perc
Kisteherautót loptak Székelyudvarhelyen
Rövid idő alatt elfogták a tettest Fotó: Hodgyai István

A gyanúsítottat beszállították kihallgatásra a székelyudvarhelyi rendőrőrsre. 
– Az állami rendőrséget a 112-es segélyhívó számon értesítették, hogy eltulajdonítottak egy kisteherautót Székelyudvarhelyen, mivel a helyi rendőrség egyik legénysége épp a közelben volt rögtön leigazoltattak egy gyanús személyt a helyszínen – nyilatkozta lapunk megkeresésére Katona Lóránt, a székelyudvarhelyi helyi rendőrség osztályvezetője. Katona szerint a haszongépjármű tulajdonosa értesítette a rendőrséget a jármű eltűnéséről, amit néhány száz méterre az eredeti helyétől meg is találtak.  
– A gyanúsítottnál nem volt semmilyen irat, és szemmel láthatóan ittas állapotban volt, ezt viszont csak a vérvizsgálat után lehet biztosra kijelenteni – folytatta Katona, aki szerint a sofőrt épp azelőtt tudták feltartóztatni, hogy elhagyta volna a helyszínt. Az osztályvezető szerint a gyanúsítottat őrizetbe vették, hogy kihallgathassák, a nyomozás folyamatban van.
 





Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!