Megverték és kirabolták áldozatukat, elfogták őket

Őrizetbe vettek három férfit a maroshévízi rendőrök, akiket több bűncselekmény elkövetésével is gyanúsítanak – közölte hétfőn a Hargita Megyei Rendőr-főkapitányság.

Rendőrségi közlemény
Becsült olvasási idő: 1 perc
Megverték és kirabolták áldozatukat, elfogták őket
Megkerültek a tettesek. Huszonnégy órára őrizetbe vették őket Fotó: Hargita Megyei Rendőr-főkapitányság

A közlemény szerint vasárnap este 22:30 körül egy 25 éves férfi jelentette a 112-es segélyhívó számon, hogy három személy megtámadta. A helyszínre kiszálló rendőrök rövid nyomozás után megállapították, hogy valóban megtámadta három férfi a panaszt tevőt Maroshévíz egyik utcájában. Tompa tárgyakkal többször is megütötték áldozatukat, majd egy autóval elhajtottak a helyszínről. A bántalmazott férfi ugyanakkor arról is tájékoztatta a rendőröket, hogy a három személy a kabátzsebéből 1000 lejt lopott.

Megverték és kirabolták áldozatukat, elfogták őket


Cikkünk a hirdetés után folytatódik!

Hirdetés

Hétfő reggel a három férfit, egy 19 éves és két 33 éves személyt, a rendőrök megtalálták Maroshévízen, és hétfő délután huszonnégy órára őrizetbe vették őket. A rendőrök folytatják a nyomozást az ügyet vezető ügyész irányítása alatt, hogy feltárják az incidens valamennyi körülményét, valamint a három férfi teljes korábbi bűnlajstromát. Ezenkívül büntetőeljárás indult testi sértés és más erőszakos cselekmények, minősített lopás, valamint a közrend és a köznyugalom megzavarása miatt. A közleményben ugyanakkor megjegyezték: az incidensben érintett személyek ismerték egymást.





Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!