Hirdetés

Két sérült két különböző balesetben

Ketten is megsérültek hétfőn két különböző közúti balesetben, az egyik Csíkszeredában, a másik Székelyudvarhelyen történt – közölte kedden a Hargita Megyei Rendőr-főkapitányság.

Rendőrségi közlemény
Becsült olvasási idő: 1 perc
Két sérült két különböző balesetben
Illusztráció Fotó: Veres Nándor

A közlemény szerint a csíkszeredai közlekedési balesetről hétfőn, 14 óra körül értesítették a rendőrséget. A helyszínelést követően a rendőrök megállapították, hogy egy 38 éves gyimesfelsőloki férfi nem tartotta a megfelelő követési távolságot és nekiütközött az előtte álló autónak amelyet egy 41 éves madéfalvi férfi vezetett, aki azért állt meg, hogy elsőbbséget adjon a balra kanyarodó autóknak. Az ütközés következtében megsérült a gyimesfelsőloki férfi utasa, egy 38 éves Maros megyei nő, akit kórházba szállítottak. Az ügyben gondatlanságból elkövetett testi sértés gyanújával folytatja a nyomozást a rendőrség.

Szintén hétfőn, este 19.30 körül értesítették a rendőrséget, hogy közlekedési baleset történt Székelyudvarhelyen. A helyszínelést követően a rendőrök megállapították, hogy 19 éves zetelaki nő elütött egy 50 éves nőt a gyalogátkelőn. Az ütközés következtében a gyalogos sérüléseket szenvedett, kórházba szállították. Az alkoholteszt eredménye szerint a baleset két érintettje közül egyik sem fogyasztott alkoholt. Az ügyben gondatlanságból elkövetett testi sértés gyanújával folytatja a nyomozást a rendőrség – áll a közleményben.


Cikkünk a hirdetés után folytatódik!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!