Két autó ütközött a Felsőboldogfalva községhez tartozó Patakfalván

Szerda délelőtt 11:40 körül egy 57 éves éves férfi vezette személygépkocsi egyelőre tisztázatlan okokból ütközött Felsőboldogfalva területén, a 131-es megyei úton egy másik járművel, amelyet egy 63 éves férfi vezetett, aki Homoródszentmárton felől haladt Felsőboldogfalva felé – közölte lapunkkal a Hargita Megyei Rendőr-főkapitányság.

Rendőrségi közlemény
Becsült olvasási idő: 1 perc
Két autó ütközött a Felsőboldogfalva községhez tartozó Patakfalván
Illusztráció Fotó: Hodgyai István

Az 57 éves férfi és a másik autó utasa, egy 67 éves nő megsérültek a balesetben, kórházba szállították őket. A rendőrség alkoholszondával tesztelte a 63 éves férfit és megállapította, hogy előzetesen nem fogyasztott alkoholt. A másik sofőr esetében a kórházban fognak biológiai mintákat venni. A rendőrség folytatja a nyomozást a baleset körülményeinek tisztázására – áll a közleményben

A megyei katasztrófavédelmi felügyelőség ugyanakkor közölte: a baleset a Felsőboldogfalva községhez tartozó Patakfalván történt. A székelyudvarhelyi hivatásos tűzoltók egy szerkocsival és egy SMURD-mentővel szálltak ki a helyszínre, velük tartott a Hargita Megyei Mentőszolgálat egyik mentője is. A baleset két sérültjét ellátták, majd kórházba szállították. A baleset következtében a forgalom ideiglenesen egy sávon halad – írták.



Hirdetés


Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!