Hirdetés

Félúton a siker felé

Elérte az ötezres szavazatszámot, de még egyszer ennyi támogatóra van szükség ahhoz, hogy a LEGO hivatalos építőkészletként ad­ja ki a sepsiszentgyörgyi Ke­restély Koppány ötletét, a legókockákból épült szé­kelykaput. A tervre még több mint négyszáz napig lehet szavazni a Lego Ideas weboldalon.

Péter Ágnes
Félúton a siker felé
Kockákból épített hagyomány. Szavazatvadászatban Fotó: Kerestély Zita

Ötezren szavaztak a Lego Ideas felületen a legókockákból épült miniatűr székelykapura, amely a sepsiszentgyörgyi Kerestély Koppány ötlete, így a makett további hat hónapnyi időt kapott, hogy elérje a tízezres szavazatszámot. Amennyiben ez sikerül, a LEGO hivatalos építőkészletként adhatja ki a miniatűr székelykaput. Jelenleg több mint négyszáz napig maradhat az ötlet a felületen, de ha ez idő alatt nem sikerül elérni a tízezer szavazatot, akkor a Lego Ideas szabályai szerint törölni fogják az oldalról.


Cikkünk a hirdetés után folytatódik!

Hirdetés


Mint arról korábban beszámoltunk, a Lego Ideas weboldalon bárki regisztrálhat saját ötlettel, amelyre tízezer online szavazatot kell gyűjteni, hogy meg is valósuljon. Ha viszont nincs elegendő támogató, akkor törlik a tervet az oldalról, ezért a beérkező szavazatok mennyiségét időintervallumokhoz, mérföldkövekhez kötötték. Kerestély Koppány tavaly november elsején regisztrált az általa készített legó-székelykapuval, a részletekről korábban írtunk. A Lego Ideas weboldalon a szavazáshoz regisztrálni kell, a terv Szekler Gate (Székelykapu) néven található.



Hirdetés


Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!