Hirdetés

Vietnámot is bevette

Györgydeák Apor győzelmével ért véget a vietnámi nemzetközi teqballtorna, miután a székely világelső vasárnap legyőzte a döntőben Blázsovics Ádámot. Férfi párosban ketten együtt bronzérmet szereztek.

Szász Csaba
Becsült olvasási idő: 2 perc
Vietnámot is bevette
Fotó: FITEQ

Nincs megállás György­deák Apor szá­mára, a Góbék Teq­ball Team világelsője egy hónappal a párizsi és két héttel a madridi sikere után a vietnámi Quy Nhon városában, a Teqball World Series ázsiai bemutatkozóján is csúcs­ra jutott. Az udvarhelyi teq­balloson egyetlen ellenfele sem talált fogást, nem sikerült ez a négyszeres világbajnok Blázsovics Ádámnak sem, akit Györgydeák 2–1-es szettarányban győzött le a vasárnapi döntőben. A két finalista párosban közös csapatot alkotott, a góbés színeket egészen az elődöntőig vitték, ahol a thai versenyzők kettes csapata állította meg őket, így az anyaországi és a székely teqballos bronzzal zárta a férfi párost. 


Cikkünk a hirdetés után folytatódik!

Hirdetés


Az udvarhelyi klub vezetője, Ilyés Szabolcs, szintén a Góbék Teqball Team színeiben induló lengyel Marek Pokwappal párban a negyeddöntőig jutott, végül az ötödikek lettek. Egyéniben a lengyel teqballosnak valamivel jobban ment a játék, de a legjobb négy között éppen Györgydeákkal találta szemben magát, a döntőbe jutás lehetetlen küldetésnek minősült, és ilyen körülmények között őszintén tudott örülni a bronzéremnek is.
A magyarországi (Blá­zso­vics) és a lengyel (Pok­wap) játékossal kiegészült Góbék Teqball Team összesítésben egy arannyal és két bronzzal zárta a vietnámi versenyt.





Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!