Vári Attila újrázhat elnökként

HN-információ

 


További négy évig Vári Attila vezeti a Magyar Vízilabda Szövetséget. A szervezet honlapja szerint a tegnapi tisztújító közgyűlésen egyhangú szavazással kapott ismét bizalmat. Társelnöknek  Beck Györgyöt, társadalmi elnöknek Hegedűs Évát választották.

Vári Attila a magyarországi köztévé M1-es hírcsatornájának nyilatkozott újraválasztásáról: „Köszönöm a bizalmat, ez is mutatja, hogy a vízilabdacsalád egységes, erős” – mondta a szervezetet 2018 októbere óta vezető kétszeres olimpiai bajnok, régi-új elnök. Vári úgy fogalmazott, nagy megtiszteltetés számára, egyben meglátása szerint munkájának elismerése az újabb ciklusra kapott bizalom. 
„Változatos, tevékeny időszakon vagyunk túl, amelyben Kemény Dénes távozását követően a folyamatosságot is kellett biztosítani. A tavalyi év fő kihívása az idei Európa-bajnokság előkészítése volt, a tíz hónapnyi munkának pedig meglett az eredménye, hiszen a magyar válogatottak sikeres szereplése mellett az európai szövetség is az eddigi legjobb kontinenstornának minősítette azt” – jelentette ki az elnök. A hétvégén kezdődő Magyar Kupával kapcsolatban megjegyezte, a múlt havi ob I-es osztályozóra is négyezer ember látogatott ki, és nagyon boldog, hogy a nemzetközi események után ezúttal hazai sorozatot is nyitott medencékben rendezhetnek meg. 





Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!