Hirdetés

Újabb győzelem

A Futsal Klub Székelyudvarhely simán hozta a papírformát a hazai teremlabdarúgó 1. Liga hetedik játéknapján: mindhárom pontot elhozta a Bodzavásári Luceafărul otthonából, ezzel az alapszakasz felénél hibátlan mérleggel vezeti a bajnokságot.

Szász Csaba
Újabb győzelem
Hétből hét győzelemnél tart az FK Fotó: Hodgyai István

Csonka fordulót rendeztek a hazai teremlabdarúgó 1. Ligában, amelynek hetedik játéknappal folytatódott a hétvégén. A Marosvásárhelyi VSK – Galaci United mérkőzést elhalasztották, ugyanis a címvédő Duna-parti alakulat Palma de Mallorcán játszik a Bajnokok Ligája alapkörében. A másik két székelyföldi együttes viszont pályára lépett, a bajnokságot vezető Futsal Klub Székelyudvarhely a Bodzavásári Luceafărul otthonában simán hozta a papírformát, 5–0-s első félidő után, 11–1 arányban múlták felül a házigazdát. A Florin Ignat által irányított udvarhelyi alakulat ezzel az alapszakasz felénél hibátlan mérleggel vezeti a bajnokságot.
A Sepsi-SIC a Dévai West együttesével van harcban a rájátszás felsőházát jelentő negyedik helyéért, a háromszéki mérkőzésen a vendégek szerezték meg a vezetést, Mánya Szabolcs legényei a második félidő felénél hozták össze az egyenlítő gólt.
Eredmények: Bodzavásári Lu­­cea­fărul – FK Székelyudvar­hely  1–11 /Hadnagy 3, Kedei 2, Bálint 2, Gavrilă, Miklós, Péter, Tankó 1/; Sepsi-SIC – Dévai West 1–1/. A Mausoleul Mărăşeşti – Temesvári CFR lapzártánk után ért véget.



Hirdetés


Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!