Hirdetés

Udvarhely nyerte a székely rangadót

Legyőzte a már biztosan ezüstérmes Sepsi-SIC csapatát az élvonalbeli pontvadászat visszavágójának 6. fordulójában a Székelyudvarhelyi ISK-SZAK, az udvarhelyieknek még egy győzelem kell a bajnoki bronzéremhez.

Szász Csaba
Becsült olvasási idő: 3 perc
Udvarhely nyerte a székely rangadót
Loso Sima győzelemmel indította a rangadót Fotó: Hodgyai István

A férfi asztalitenisz Szu­perliga 12. fordulóját rendezték szombaton délután Székelyudvarhelyen, a már biztosan ezüstérmes Sepsi-SIC együttese látogatott a bronzéremért még küzdelemben álló Székelyudvarhelyi ISK-SZAK otthonába.
A háromszékiek számára ezzel a találkozóval zárult a bajnoki idény, az ezüstérmet már bebiztosították, így nem véletlen, hogy kissé foghíjasan, a Kanabé Szilárd, Kádár Tibor és Demeter Lehel összeállításban vettek részt a hargitai kiszálláson. Ugyanakkor udvarhelyi szemszögből György Szilárdéknak mindenképp győzniük kellett a zöld-fehérek ellen, ha idén is dobogóra szeretnének állni.


Cikkünk a hirdetés után folytatódik!

Hirdetés


A mérkőzés tétjében tapasztalható különbségek kijöttek az összecsapás ideje alatt is, szemmel láthatóan több tűz volt a házigazdákban, nem véletlen, hogy Sebastian Loso, György Szilárd és Tamás Szabolcs is szettveszteség nélkül nyerte párharcát háromszéki ellenfelével szemben, így összesítésben az ISK-SZAK 3–0-ra húzta be a székely rangadót.
Az udvarhelyiek még kétszer lépnek asztalhoz ebben a bajnoki idényben, vasárnap, 16-án az U Craiova együttesét fogadják, 19-én pedig a Steaua otthonában zárják a pontvadászatot. Az ISK-SZAK együttesét már csak egy győzelem választja el a bajnoki bronztól.

Eredmény
Férfi asztalitenisz Szuperliga, 12. forduló: Székelyudvarhelyi ISK-SZAK – Sepsi-SIC 3–0
Sebastian Loso – Kanabé Szilárd 3–0 (11–9, 11–7, 11–7)
György Szilárd – Demeter Lehel 3–0 (16–14, 11–3, 11–6)
Tamás Szabolcs – Kádár Tibor 3–0 (11–2, 11–5, 11–4).





Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!