Hirdetés

Székelyudvarhely címet védene

Nem sokkal azt követően, hogy zárultak a nyol­cad­dön­tős kupaküzdelmek az ifjúsági teremfocisoknál, holnap már az Elit Ligában lépnek pályára a fiatal tehetségek. Három székelyföldi alakulat érdekelt mindkét fronton.

Szász Csaba
Becsült olvasási idő: 2 perc
Székelyudvarhely címet védene
Az udvarhelyi ifik címvédőként indulnak az Elit Ligában Fotó: FRF

Befejeződtek a héten az U19-es teremlabdarúgó Román Kupa nyolcaddöntői, kialakult a döntő torna mezőnye. Az FK Székelyudvarhely 5–2-re nyert a Gyer­gyó­szent­mik­lósi Inter ellen, a Sepsi SIC 10–3-ra verte a Gyergyóremetei Kereszthegy csapatát, míg a Marosvásárhelyi VSK 6–4-re győzte le a Dévai Westet. A székelyföldiek mellett a Galaci United, a Si­mán­­di Sólymok, a LPS Suceava, a Futsal Karácsonkő és a Temesvári CFR jutott a nyolccsapatos döntőbe, a tornát március első hétvégéjén rendezik, egyelőre még nincs helyszín..


Cikkünk a hirdetés után folytatódik!

Hirdetés


A hétvégén megkezdődnek a küzdelmek az Elit Ligában is, az U19-es teremlabdarúgó-bajnokság második körébe jutott nyolc csapatot két csoportba sorolták. A hatfordulós oda-visszavágók után a csoportok két legjobbja jut a négyes döntőbe.
Akárcsak a kupában, itt is ugyanaz a három székelyföldi gárda lép pályára. A 2-es csoportban holnap 13 órától a Dévai VSK a Marosvásárhelyi VSK-t fogadja, vasárnap 18.30-tól a címvédő Székelyudvarhelyi VSK hazai pályán néz szembe a Kolozsvári Clujanával.
Hétfőn az 1-es csoport mérkőzéseit játsszák: a LPS Su­ce­a­va – Galaci United 15, a Fut­sal Karácsonkő – Sepsi SIC meccs 17 órakor kezdődik.

Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!