Hirdetés

Soroksáron az FK korábbi csatára

HN-információ

A hónap elején köszönt el hivatalosan az FK Csíkszereda második ligás labdarúgócsapatától Magyari Szilárd, akit tegnap jelentettek be új csapatánál, a magyar másodosztályban érdekelt Soroksár SC-nél.

Hamar talált magának csapatot az FK Csíkszereda második ligás labdarúgócsapatától június 4-én elköszönő Magyari Szilárd.
„Itt az ideje elbúcsúzni. Csodálatos 2 és fél évet tölthettem el az FK-családban, rengeteg új barátot ismerhettem meg! Köszönöm a csodálatos szurkolótábornak is minden meccsen a biztatást! Szeretném megköszönni mindenkinek, aki támogatott és bátorított hogy játsszak! Köszönöm!” – fogalmazott búcsúposztjában Magyari a közösségi oldalán.
A 22 esztendős csatár Farkas­lakán nőtt fel, 2015 és 2018 között a Puskás Akadémia II., illetve a Csákvár csapatában játszott. Ezt követően érkezett Csíkszeredába, ahol az FK-val sikerült feljutniuk a harmadosztályból a másodosztályba, ugyanakkor nagyon emlékezetes marad a Bukaresti Dinamo elleni Román-kupa-meccsen szerzett találata is. A hátunk mögött hagyott szezonban 18 mérkőzésen kapott lehetőséget a másodosztályban, amelyeken 3 gólt szerzett.
„A távozók után nagy örömmel tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy sikerült megszerezni a több csapat által csábított erdélyi támadót, Magyari Szilárdot. A 22 éves támadó a Hagi Akadémián és a Puskás Akadémián nevelkedett, legutóbb a román másodosztályú Csíkszeredában szerepelt, ahol a csonka idényben 3 gólt szerzett. Szilárd személyében egy kétlábas csatárt igazoltunk, aki a támadósor bármelyik oldalán bevethető. Soroksári szerepléséhez sok sikert kívánunk! Reméljük, játékával, góljaival sok szép percet fog szerezni szurkolóinknak!” – fogalmaznak a soroksári klub közleményében.
A soroksári alakulatot 1999-ben alapították, mely utódja az 1933–1934-es magyar labdarúgókupa kupagyőzelmet szerző Soroksári AC-nak. Jelenleg a NB II-ben szerepel. Legjobb eredménye eddig a 4. helyezés volt a Magyar labdarúgó-bajnokságban (másodosztály), 2016/2017-ben. A csapat trénere a Ferencváros korábbi legendás játékosa Lipcsei Péter.

Darvas Attila
 



Hirdetés


Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!